Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018, 04:22

Πωλείται η προπέλα του S.S United States!!Ο οργανισμός για τη διάσωση του S.S. United States ανακοίνωσε την πώληση της τελευταίας προπέλας του ταχύτερου υπερωκεάνιου του κόσμου! Τα έξοδα συντήρησης ανέρχονται μηνιαίως στα 55.000$ και προς το παρόν καλύπτονται με δωρεές, ενώ οι διαπραγματεύσεις με διάφορους επενδυτές δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. Η προπέλα πωλείται έναντι 100.000$ , ποσό που θα καλύψει για δύο μήνες τα έξοδα συντήρησης, χωρίς ωστόσο να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πωληθεί για σκραπ, αν μέχρι τις 3/6 δε βρεθεί αγοραστής. Από τις υπόλοιπες προπέλες, 4 βρίσκονται σε μουσεία της Νέας Υόρκης και της Virginia ενώ ήδη μια πουλήθηκε σε διαλυτές.
Οι προπέλες είναι εξαιρετικής και άκρως απόρρητης σχεδίασης κι ήταν ο λόγος που ακόμη και σήμερα το S.S. United States διατηρεί τον τίτλο του ταχύτερου μεγάλου επιβατηγού!!
Η κυβέρνηση των Η.Π.Α. πάντως μέχρι και σήμερα δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για τη διάσωση του βαποριού ενώ οι ελπίδες όσο περνάει ο καιρός λιγοστεύουν..!

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις