Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, 03:00

H Orange Cruises ανακοινώνει οργανωμένες αναχωρήσεις κρουαζιέρων στη Μεσόγειο και τη Βαλτική σε συνεργασία με τη Norwegian Cruise LineΈναρξη κρατήσεων για τις οργανωμένες αναχωρήσεις για τη Δυτική Μεσόγειο και τη Βαλτική με τα πολυτελή πλοία της NorwegianCruiseLine– Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί του καλοκαιριού σε τιμές που εκπλήσσουν!

Την Τρίτη 27 Μαΐου, η OrangeCruisesHellas, αντιπρόσωπος της NorwegianCruiseLine στην Ελλάδα, διοργάνωσε εκδήλωση στο κρουαζιερόπλοιο NorwegianSpiritστον Πειραιά. Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής επίσκεψης, οι συνεργάτες ταξιδιωτικοί πράκτορες και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης, περιηγήθηκαν στους χώρους του κρουαζιερόπλοιου και ενημερώθηκαν για τα προϊόντα της NorwegianCruiseLine και ειδικότερα για τα ειδικά πακέτα κρουαζιέρας, σε συνδυασμό με αεροπορικά εισιτήρια και Έλληνα συνοδό, που διοργανώνονται το φετινό καλοκαίρι από την OrangeCruises.


Ο Γενικός Διευθυντής της Orange Cruises Hellas, κύριος Γιώργος Παλιούρας

Καλωσορίζοντας τους καλεσμένους, ο Γενικός Διευθυντής της Orange Cruises Hellas, κύριος Γιώργος Παλιούρας, τόνισε το πόσο σημαντικό είναι για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην τοπική αγορά, η δημιουργία τέτοιων πακέτων, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τους Έλληνες ταξιδιώτες και περιλαμβάνουν την αεροπορική μετάβαση και Έλληνα συνοδό σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, σε σταθερές, ανταγωνιστικές τιμές. «Τα προγράμματά μας, ανταποκρίνονται τόσο στους λάτρεις της κρουαζιέρας όσο και σε ταξιδιώτες που θα ήθελαν να επιλέξουν για πρώτη φορά την κρουαζιέρα για τις διακοπές τους. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, για τη διεύρυνση της συνεργασίας μας με τη NorwegianCruiseLine και ειδικότερα για το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, θα υπάρχει δυνατότητα επιβίβασης ή αποβίβασης στον Πειραιά σε κρουαζιερόπλοιο της εταιρίας», συμπλήρωσε ο κύριος Παλιούρας.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι το NorwegianSpirit θα δώσει την δυνατότητα στους Έλληνες ταξιδιώτες να επιβιβαστούν ή να αποβιβαστούν από το λιμάνι του Πειραιά κατά τη διάρκεια του Αυγούστου και να επισκεφτούν τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Μεσογείου, απολαμβάνοντας μοναδικές υπηρεσίες, κορυφαία διαμονή και αξέχαστες στιγμές ξενοιασιάς και διασκέδασης για όλη την οικογένεια.

Οι οργανωμένες κρουαζιέρες του καλοκαιριού με μια ματιά:

«Τα Διαμάντια της Μεσογείου Ι & ΙΙ»

Επιλέγοντας μία από τις δύο 11ήμερες κρουαζιέρες, με αναχώρηση 28 Ιουλίου (επιβίβαση από Βαρκελώνη/ αποβίβαση στον Πειραιά) και «Τα Διαμάντια της Μεσογείου ΙΙ», με αναχώρηση στις 13 Αυγούστου (επιβίβαση από Πειραιά/ αποβίβαση από Βαρκελώνη), θα ταξιδέψετε με το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Spirit στη Βαρκελώνη (Ισπανία), την Τουλόν (Γαλλία), το Λιβόρνο/ Φλωρεντία/ Πίζα (Ιταλία), την Τσιβιταβέκια/ Ρώμη & τη Νάπολη/ Πομπηία (Ιταλία), τη Μύκονο, την Κωνσταντινούπολη και το Κουσάντασι/ Έφεσος (Τουρκία) . Στη δεύτερη αναχώρηση, το δρομολόγιο εκτελείται αντίστροφα.
Οι τιμές ξεκινούν από 1.199 ευρώ/ άτομο/ σε δίκλινη εσωτ. καμπίνα* και συμπεριλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο μετάβασης από ή προς Βαρκελώνη, μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* πριν ή μετά την κρουαζιέρα, μεταφορές από/ προς το ξενοδοχείο/ ξενάγηση Βαρκελώνης με Έλληνα ξεναγό.

 

Μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψετε με άνεση και πολυτέλεια στους δημοφιλέστερους ευρωπαϊκούς προορισμούς του καλοκαιριού.

 

«Μαγευτική Βενετία, 6 ημέρες»

Το κρουαζιερόπλοιο NorwegianSpirit της Norwegian Cruise Line (NCL), αναχωρεί από τον Πειραιά στις 7 Αυγούστου, για τον ρομαντικότερο προορισμό της Ευρώπης, τη μαγευτική Βενετία. Οι τιμές ξεκινούν από 599 ευρώ/ άτομο/ σε δίκλινη εσωτ. καμπίνα*.

 

 

Πρωτεύουσες της Βαλτικής, 10 ημέρες»

Το κρουαζιερόπλοιο NorwegianStarτης NorwegianCruiseLine (NCL), ταξιδεύει από/ προς Κοπεγχάγη (Δανία) στις 30 Ιουλίου & 17 Αυγούστου, με προορισμό τις πόλεις Βαρναμούντε (Βερολίνο), Ταλλίν (Εσθονία), Αγία Πετρούπολη (Ρωσία), Ελσίνκι (Φινλανδία), Στοκχόλμη (Σουηδία). Οι τιμές ξεκινούν από 1.440 ευρώ/ άτομο/ σε δίκλινη εσωτ. καμπίνα* και περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια προς/ από Κοπεγχάγη και ξενάγηση πόλης με Έλληνα συνοδό πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας.

 

Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες, στο τηλ. 210 3259900 ή στέλνοντας email στο www.orangecruises.gr

 

Λίγα λόγια για την OrangeCruises

Η Orange Cruises Hellas, είναι ο πλέον σύγχρονος και εξειδικευμένος ταξιδιωτικός οργανισμός Κρουαζιέρας στην Ελλάδα, με μεγάλη εμπειρία στον τουρισμό. Ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2013, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της Κρουαζιέρας στη χώρα μας.

 

Ιδρυτές της Orange Cruises Hellas είναι δύο από τις πιο καταξιωμένες στο χώρο της κρουαζιέρας Ελληνικές εταιρίες, η Cruisexperts Hellas και η Travelway, που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να υπογράψουν συνεργασία με τον διεθνή – εξειδικευμένο στην κρουαζιέρα – τουριστικό οργανισμό Orange Travel Group, δημιουργώντας τον μεγαλύτερο οργανισμό διοργάνωσης και πώλησης κρουαζιέρας στην Ελλάδα.

 

H OrangeCruisesHellas είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της CostaCruises στην Ελλάδα και επιλεγμένος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των εταιρειών NCL (NorwegianCruiseLine), HAL (HollandAmericanLine), MSCCruises, Carnival, Silversea, Seabourn, DisneyCruiseLine, LuftnerRiverCruises, A-RosaRiverCruises.
Στην ιστοσελίδα της εταιρίας, www.orangecruises.gr, παρουσιάζονται περισσότερες από 500 διαφορετικές κρουαζιέρες, δίνοντας τη μεγαλύτερη ποικιλία προγραμμάτων, προορισμών και αναχωρήσεων στην Ελληνική αγορά.

 

Λίγα Λόγια για τη Norwegian Cruise Line

Η Norwegian Cruise Line ηγείται στον τομέα της κρουαζιέρας από το 1966, όταν διοργάνωσε την πρώτη της κρουαζιέρα στην Καραϊβική. Έκτοτε, έχει διαγράψει μια πορεία 46 ετών, καινοτομώντας και εφαρμόζοντας μια ξεχωριστή φιλοσοφία στα πλοία της. Η Norwegian Cruise Line έχει την έδρα της στο Μαϊάμι της Φλόριδας και γραφεία στη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, απ’ όπου και διαχειρίζονται τις επιχειρήσεις της στην Ευρώπη.
Διαθέτοντας άρτια εμπειρία και τεχνογνωσία, η NCL ξεπερνά τα συνηθισμένα πρότυπα των κρουαζιερών και εισάγει την φιλοσοφία του Freestyle Cruising, προσφέροντας στους ταξιδιώτες περισσότερη ελευθερία και ευελιξία, στη διαμονή, τη διασκέδαση, τη διατροφή εν πλω και χαρίζοντάς τους απόλυτα ξένοιαστες διακοπές.
Ο στόλος της NCL αποτελείται από 13 υπερσύγχρονα κρουαζιερόπλοια, που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν κάθε είδους δραστηριότητα: από αναρρίχηση και μπάσκετ, μέχρι νεροτσουλήθρες και τρομπολίνο. Οι ταξιδιώτες απολαμβάνουν ένα κόσμο από διαφορετικές γαστρονομικές εμπειρίες: Ιταλική, Ασιατική, Αμερικάνικη, Γαλλική, Βραζιλιάνικη και Ιαπωνική κουζίνα, σε μοναδικά εστιατόρια που καλύπτουν κάθε προτίμηση.
Η παγκόσμια αναγνώριση της Norwegian Cruise Lines αντανακλάται στις αλλεπάλληλες διακρίσεις που λαμβάνει κάθε χρόνο. Τον Αύγουστο του 2013, η εταιρία βραβεύτηκε για έκτη συνεχή χρονιά ως “Κορυφαία Εταιρία Κρουαζιερών στην Ευρώπη”, τον Σεπτέμβριο του 2013 ως “Κορυφαία Εταιρία Κρουαζιερών στην Καραϊβική” και τον Δεκέμβριο του 2012 “World’s Leading Large Ship Cruise Line” στα World Travel Awards.
Παράλληλα, διακρίνεται για το οικολογικό της προφίλ και έχει βραβευτεί από το Λιμένα του Σαν Φρανσίσκο (Cruise Ship Environmental Award 2006, 2007, 2008, 2009), από την Ακτοφυλακή των ΗΠΑ με το βραβείο Gold 2010 William M. Benkert Marine Environmental Protection Award και το 2010 ανακηρύσσεται από το Λιμάνι του Σιάτλ Green Gateway Gold Partner για τις εξαιρετικές πρακτικές αειφορίας.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη φιλοσοφία FreestyleCruising της NorwegianCruiseLines μέσω του συνδέσμου http://www.cruisexperts.gr/companies/norwegian-cruise-line

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις