Τρίτη 17 Ιουλίου 2018, 02:47

Τον Ιανουάριο η ανακαίνιση της Queen Victoria!Επισπεύσθηκε ο δεξαμενισμός κι η ανακαίνιση της Queen Victoria που είχε προγραμματιστεί για το Δεκέμβριο του 2015 κι έτσι το πλοίο θα οδηγεί στα ναυπηγεία Blohm & Voss του Αμβούργου στις 5/1/15. Αιτία της επίσπευσης ήταν το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο σύστημα πρόωσης χωρίς να επηρεάσει την ασφάλεια του πλοίου, η τεχνική ομάδα όμως συνέστησε να δεξαμενιστεί νωρίτερα από το Δεκέμβριο του 2015.
Η 12ήμερη κρουαζιέρα στις 3/1 και η 5ήμερη στις 15/1 ακυρώνονται κι οι επιβάτες που έχουν ήδη κάνει κράτηση θα λάβουν πιστωτικό υπόλοιπο £100 στην επόμενη κρουαζιέρα ενώ αν δε θελήσουν να ταξιδέψουν θα λάβουν τα χρήματά τους πίσω.
Με την ευκαιρία του δεξαμενισμού, το πλοίο θα ανακαινιστεί, θα προστεθούν 9 μονόκλινες καμπίνες και νέα καταστήματα ενώ θα ανακαινιστούν κι οι κοινόχρηστοι χώροι καθώς κι οι καμπίνες που θα αποκτήσουν τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας!
Το καλοκαίρι η Queen Victoria θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην κεντρική κι ανατολική Μεσόγειο, οπότε θα μας έρθει ανακαινισμένη!

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις