Σάββατο 21 Ιουλίου 2018, 12:59

Αναχώρησε από το Papenburg το Quantum o.t.s.!!Με μια μέρα καθυστέρηση λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αναχώρησε από τα ναυπηγεία του Papenburg το Quantum of the Seas! Το τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου και το μεγαλύτερο που κατασκεύασαν τα ναυπηγεία μέχρι τώρα, θα χρειαστεί συνολικά 10 ώρες για να διαπλεύσει τον ποταμό Ems καθώς θα έχει περιθώριο μόλις λίγων εκατοστών για να περάσει τις 4 κινητές γέφυρες. Για το λόγο αυτό στο πλοίο θα υπάρχουν 4 πλοηγοί ενώ η μέγιστη ταχύτητα που θα αναπτύξει κατά τη ρυμούλκηση θα είναι 3kn.
Το Quantum θα αναχωρήσει για το Eemshaven όπου θα συνεχιστούν οι τελευταίες εργασίες και θα εγκατασταθεί το North Star, ο μεγάλος γυάλινος κλωβός που θα προσφέρει πανοραμική θέα!!
Η παρθενική κρουαζιέρα του έχει προγραμματιστεί για τις 2/11 οπότε και θα πραγματοποιήσει το πρώτο του υπερατλαντικό ταξίδι ενώ το Μάιο θα επισκεφτεί τον Πειραιά κατά τη μετεγκατάστασή του στη από το New Jersey στη Shangai!

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις