Σάββατο 21 Ιουλίου 2018, 05:22

Αλλαγές στο πρόγραμμα Αυγούστου του Celebrity Equinox!!Τροποποιούνται λόγω ναύλωσης οι δύο πρώτες κρουαζιέρες του Αυγούστου που θα πραγματοποιήσει το Celebrity Equinox στην ανατολική Μεσόγειο. Η ευχάριστη έκπληξη είναι ότι η εταιρεία, μετά από αρκετό καιρό, επανένταξε στους προορισμούς το Ηράκλειο, κάτι ιδιαίτερα θετικό για την περιοχή.
Έτσι, στη 13ήμερη κρουαζιέρα της 1ης Αυγούστου ακυρώνονται οι επισκέψεις στη Σαντορίνη (6/8), τη Ρόδο (8/8), τη Μύκονο (9/8) και Πειραιά (10/8/15) και το Equinox θα καταπλεύσει μόνο στην Κέρκυρα στις 10/8 αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο κεντρική Μεσόγειο κι Αδριατική.
Η επόμενη κρουαζιέρα στις 14/8 θα ξεκινήσει από τη Civitavecchia κι όχι από τη Βαρκελώνη όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ανατολική Μεσόγειο, με διαφορετικούς όμως προορισμούς, οπότε οι επισκέψεις σε Πειραιά (19/8), Ρόδο (21/8) και Σούδα (22/8) ακυρώνονται. Το Celebrity Equinox θα επισκεφτεί το Ηράκλειο στις 18/8, τη Μύκονο στις 19/8 (μια μέρα αργότερα από το αρχικό πρόγραμμα) και τη Σαντορίνη στις 20/8/15.
Η κρουαζιέρα της 14/8 διοργανώνεται από την Atlantis Events και απευθύνεται στις ομοφυλοφιλικές κοινότητες.
Ευχάριστα τα νέα για το Ηράκλειο κυρίως και δυσάρεστα για τον Πειραιά κυρίως που “χάνει” 2 αφίξεις!!

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις