Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, 07:23

Π.Ε.Μ Ε.Ν: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΕσπευσμένα οι υπηρεσίες του ΝΑΤ φέρνουν στο Δ.Σ τον Προϋπολογισμό ΝΑΤ – ΚΕΑΝ για το 2015, την Τρίτη 2 Δεκέμβρη 2014, για συζήτηση και έγκριση.

«Προϋπολογισμός» στην κατεύθυνση της κυβέρνησης για τσεκούρωμα των συντάξεων και των άλλων εργασιακών και κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων, με μηδενικές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, περικοπή και κατάργηση επιδομάτων, για την διάλυση του ΝΑΤ, όπως έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ο ΥΝΑ Μ. Βαρβιτσιώτης.

Με χαλκευμένα στοιχεία και χωρίς να έχει γίνει Ισολογισμός από το 2003, με τους προηγούμενους Ισολογισμούς να έχουν γίνει κατά συμψηφισμό, ενώ χαρακτηριστική είναι η αναφορά που γίνεται «ότι μετά την λήξη του Γ’ Τριμήνου του 2015, θα γίνει επανεκτίμηση των στοιχείων και ανάλογα με την πορεία εξέλιξης του Προϋπολογισμού το οργανικό έλλειμμα θα διαμορφωθεί αναλόγως».

Επιβάλλεται η αναβολή του θέματος, να προηγηθεί αναλυτική συζήτηση για την αιτία των ελλειμμάτων και τα μέτρα αντιμετώπισης της αντιλαϊκής βάρβαρης πολιτικής, για την κατάρτιση του Προϋπολογισμού του ΝΑΤ, στα ναυτεργατικά σωματεία εν ενεργεία και συνταξιούχων, στην Ε.Ε της ΠΝΟ, στη βάση της υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας, για την αντιμετώπιση των οξυμμένων προβλημάτων που έχουν δημιουργήσει εφοπλιστές – κυβερνήσεις.

Καλούμε τους Μηχανικούς να συμμετέχουν μαζικά στις αρχαιρεσίες της ΠΕΜΕΝ και στην Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 3 Δεκέμβρη στις 10.30, Μπουμπουλίνας 21.

 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ε.Ν

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις