Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, 10:36

Ε/Γ-Ο/Γ «ΙΟΝΙΣ» Νέο ξεκίνημα στο ΣαρωνικόΤο TEAM του ARXIPELAGOS.COM απεδέχθη την ξεχωριστή πρόσκληση της IONIAN FERRIES και είχε την ιδιαίτερη τιμή να παρευρεθεί στο πρώτο δοκιμαστικό ταξίδι του ΕΓ/ΟΓ ΙΟΝΙΣ, στο νέο του ξεκίνημα στο Σαρωνικό σήμερα στις 19/2/2015!

Το ιστορικό, ελληνικής ναυπήγησης πλοίο πραγματοποίησε το πρώτο του ταξίδι (δοκιμαστικό) από τον Πειραιά για την Αίγινα. Στο νησί της Αθηνάς Αφαίας πραγματοποιήθηκε αγιασμός στο πλοίο και το πλήρωμα, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών. Ακόμη από την πλευρά της πλοιοκτήτριας οικογένειας Τυρογαλά, παρευρέθη ο κ. Άγγελος Τυρογαλάς, ο οποίος ευγενικά μας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του arxipelagos.com.
Συνέντευξη στην κάμερα μας παραχώρησαν επίσης ο Πλοίαρχος κ. Γεώργιος Καμήλος και ο Α’ Μηχανικός κ. Διονύσιος Δρακόπουλος

Σε λίγο καιρό θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το πλήρες αφιέρωμα στο νέο πλοίο της γραμμής από τη σελίδα του arxipelagos.com!

Να ευχηθούμε Καλό Ξεκίνημα και Καλά Ταξίδια στο ΙΟΝΙΣ και στο Πλήρωμά του!

Για το arxipelagos.com
Σίμος Μιχάλογλου

 

 

 

Ο Πλοίαρχος κ. Γεώργιος Καμήλος
ο κ. Άγγελος Τυρογαλάς,

Ο κ. Άγγελος Τυρογαλάς με τον διαχειριστή του Αρχιπέλαγος κ. Σίμο Μιχάλογλου

Ο Πλοίαρχος κ. Γεώργιος Καμήλος
Οι αξιωματικοί της γέφυρας  με τον κ. Άγγελο Τυρογαλά

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις