Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, 08:42

Επίσχεση εργασίας στο Ε/Γ-Ο/Γ «Βιτσέντζος Κορνάρος»Με έγγραφο της ΠΕΝΕΝ στις 4/2/2015 προς την Ναυτιλιακή εταιρεία ΛΑΝΕ και τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΝΑ τους ενημέρωσε ότι στο Ε/Γ-Ο/Γ «Βιτσέντζος Κορνάρος» υπάρχει πολύμηνη καθυστέρηση στην καταβολή και εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών των Ναυτικών.

Παρά τις έως τώρα παρεμβάσεις της ΠΕΝΕΝ η παραπάνω εταιρεία δεν έχει συμμορφωθεί στις προβλεπόμενες υποχρεώσεις της προς το πλήρωμα.

Η ΠΕΝΕΝ έχει προειδοποιήσει ότι εάν έως τις 6/2/2015 δεν έχουν καταβληθεί οι δεδουλευμένοι μισθοί, σε συνεργασία με τα μέλη της θα προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας με αποτέλεσμα να ματαιωθεί το προγραμματισμένο δρομολόγιο του πλοίου. Ταυτόχρονα δηλώνουμε ότι ανάλογες ενέργειες σχεδιάζει η ΠΕΝΕΝ και σε άλλα ακτοπλοϊκά πλοία που συστηματικά καθυστερούν τις δεδουλευμένες αποδοχές των μελών της. Σημειώνουμε ότι το δρομολόγιο του πλοίου στις 6/2/2015 είναι το εξής: Μήλο, Θήρα, Ανάφη, Ηράκλειο, Σητεία, Κάσο, Πηγάδια, Διαφάνη, Χάλκη, Ρόδος.

 

Για την ΠΕΝΕΝ

Ο Πρόεδρος        

Νταλακογεώργος Αντώνης                                                         

 

Ο Γεν. Γραμματέας

Κροκίδης Νικόλαος

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις