Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, 05:36

Μεγάλη οικονομική “φουρτούνα” στη NEL LinesΜε πρωτοβουλία των ναυτεργατικών σωματείων ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ – ΠΕΑΘΕΝ, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ, με την παρουσία ναυτεργατών – μελών πληρωμάτων από τα Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΕΟΦΙΛΟΣ», «EUROPEAN EXPRESS», «AQUA JEWELL» της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου (ΝΕΛ), όπου αναδείχθηκε το οξυμμένο πρόβλημα της μη καταβολής δεδουλευμένων αποδοχών μηνών, που οφείλει η εταιρεία στο σύνολο των πληρωμάτων των πλοίων της ΝΕΛ.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στα γραφεία της ΝΕΛ, βάζοντας το ζήτημα σε εκπροσώπους της εταιρείας, οι οποίοι δήλωσαν την αδυναμία να ανταποκριθούν στο σύνολο των οφειλών των δεδουλευμένων αποδοχών και συνολικά στις υποχρεώσεις της εταιρείας.

Τα ναυτιλιακά σωματεία απαιτούν να πραγματοποιηθεί συνάντηση την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Δρίτσα επίσης με εκπρόσωπους της εταιρείας και αναμένουν την οριστικοποίηση της συνάντησης.  

 

 

 

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις