Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, 10:34

Στο λιμάνι του Πειραιά ελλιμενίστηκαν 8 πλοία πολυεθνικής δύναμηςΤο Λιμάνι του Πειραιά υποδέχθηκε σήμερα πλοία της Πολυεθνικής Δύναμης (SNMG2) που παίρνουν μέρος σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο, σύμφωνα με ανακοίνωση τουΟΛΠ -7,96%.

Στη Ναυτική Δύναμη συμμετέχουν οκτώ (8) πολεμικά πλοία από την Αμερική, Καναδά, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Τουρκία και η ελληνική φρεγάτα «Κουντουριώτης», που θα είναι επισκέψιμη για το κοινό.

Η Διοίκηση του  ΟΛΠ -7,96% Α.Ε. και ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού κ. Γιώργος Ανωμερίτης υποδέχθηκαν στα Κεντρικά Γραφεία του OΛΠ τον Επικεφαλής της Δύναμης Υποναύαρχο Brad Williamson και τους Κυβερνήτες των πλοίων, στους οποίους και επιδόθηκαν ο θυρεός του Λιμανιού και αναμνηστικά δώρα.

Στα 8 πλοία της ναυτικής δύναμης επιβαίνουν συνολικά 1800 αξιωματικοί και ναύτες, οι οποίοι κατά τη εδώ παραμονή τους θα επισκεφθούν τον Πειραιά και τη Αθήνα.

 

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις