Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018, 05:47

Ο όμιλος Carnival θα παραγγείλει άλλα 9 πλοία!!!Ούτε 2 ούτε 3 αλλά 9 πλοία θα παραγγείλει τις επόμενες μέρες ο όμιλος Carnival Corp. για τις θυγατρικές εταιρείες του που αναμένεται να παραλάβει την τετραετία 2019 – 2022! Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες σχετικά με το ποιες εταιρείες θα αποκτήσουν νέα πλοία ωστόσο ανακοινώθηκε ότι 4 πλοία θα κατασκευαστούν από τα ναυπηγεία Meyer Werft, 2 στο Papenburg και 2 στο Turku, ενώ τα άλλα 5 θα κατασκευαστούν από τα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri Monfalcone και Marghera.
όλα τα πλοία θα είναι νέων κατηγοριών ενώ υπάρχει η φήμη για κατασκευή ενός μεγαθήριου 175.000 τόνων (με option για δεύτερο) για λογαριασμό της Costa ενώ με βάση τις υπόλοιπες option, αν κι εφόσον γίνει χρήση τους, οι παραγγελίες θα φτάσουν μέχρι το 2028!!
Τα νεά πλοία θα καλύψουν τη ζήτηση στις νέες αγορές όπως είναι αυτή της Κίνας και θα βελτιώσουν τις υπηρεσίες στις αγορές της Αμερικής και της Ευρώπης.
Ο όμιλος Carnival έχει ήδη παραγγείλει 10 πλοία για τις εταιρείες του με παραλαβή μέχρι και το 2018, προσθέτοντας τις νέες παραγγελίες που αναμένουμε ο όμιλος θα παραλάβει συνολικά 19 νέα πλοία μέχρι και το 2022!

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις