Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, 05:50

Προ-ενημέρωση προγράμματος Royal Caribbean 2016!!Η Royal Caribbean ανακοίνωσε σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα της για το 2016, κυρίως όσον αφορά την περιοχή δραστηριοποίησης κάθε πλοίου. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ημερομηνίες και τους προορισμούς θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Όσον αφορά τη χώρα μας, επιστρέφει το Brilliance of the Seas με το γνωστό πρόγραμμα 12ήμερων κρουαζιέρων από τη Βαρκελώνη σε κεντρική κι ανατολική Μεσόγειο καθώς και στην Αδριατική.

Το Jewel of the Seas θα δραστηριοποιηθεί επιτέλους στη Μεσόγειο και μάλιστα στην ανατολική με πρόγραμμα 10/11ήμερων κρουαζιέρων από τη Βενετία.

Στη Βενετία επίσης, θα εγκατασταθεί και το Vision of the Seas με δύο διαφορετικά 7ήμερα προγράμματα.

Τέλος, το Rhapsody of the Seas θα επαναλάβει τις 9ήμερες κι 7ήμερες κρουαζιέρες από τη Civitavecchia στην ανατολική Μεσόγειο.

Το Harmony of the Seas, το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου θα δραστηριοποιηθεί στην κεντρική Μεσόγειο όπως ήταν αναμενόμενο ενώ δεν αποκλείεται στα 4 πλοία να προστεθεί κάποιο ακόμα, ανάλογα με το που θα δραστηριοποιηθούν τα πλοία μετά το πρόγραμμα της Ευρώπης.

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις