Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, 08:54

Ionian Queen

Ionian Queen: Το πλοίο-φάντασμα μετράει μέρες για να φύγει απο το λιμάνι της Πάτρας

Ionian Queen
Photo by: Ionian Queen


Μέχρι σήμερα και απο τον Σεπτέμβριο του 2012 έχουν γίνει έξι πλειστηριασμοί όμως σε κανέναν δεν είχε “χτυπηθεί” το Ionian Queen που έχει στοιχειώσει εδώ και 3 χρόνια στο λιμάνι της Πάτρας. Τώρα κάτι φαίνεται να αλλάζει και στον προσεχή πλειστηριασμό η τιμή εκκίνησης θα είναι πιο δελεαστική. Κάτι που ανοίγει τον δρόμο για να φύγει το πλοίο που παραμένει και σαπίζει στον μόλο της Αγ. Νικολάου.

Το συγκεκριμένο πλοίο είχε κατασχεθεί λόγω χρεών που υπήρχαν από τον πλοιοκτήτη σε ναυτικούς , αλλά και οφειλές προς προμηθυτές.

Μέχρι και τον έκτο πλειστηριασμό δεν είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την αγορά του, καθώς το τίμημα ήταν ιδιαίτερα υψηλό (άγγιζε τα 9 εκ. ευρώ). Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν η τιμή εκκίνησης να πέφτει σημαντικά και γύρω στα 3 εκ. ευρώ, κάτι το οποίο μπορεί να ενθερμάνει το ενδιαφέρον αγοραστών που θα θελήσουν να το εκμεταλλευτούν ακόμη και για παλιοσίδερα.

Ολοι ελπίζουν, ο προσεχής πλειστηριασμός να είναι και ο τελευταίος και το πλοίο-φάντασμα να ξεκολλήσει απο το λιμάνι της Πάτρας, όπου κάποιοι χαρακτηριστικά λένε, πως έχει.. κρύψει τον ήλιο.

 

thebest.gr

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις