Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, 05:33

Η Semester παρουσίασε το World Odyssey!!Το μέχρι πρότινος Deutschland θα μετονομαστεί World Odyssey και θα είναι το νέο πλωτό πανεπιστήμιο της Semester At Sea! Το πλοίο θα δεξαμενιστεί σε μερικές εβδομάδες προκειμένου να είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις διεθνείς συνθήκες για την ασφάλεια στη θάλασσα. Οι εσωτερικοί χώροι θα διαμορφωθούν ως εξής: 600 εσωτερικές κι εξωτερικές καμπίνες για τους σπουδαστές, μια μεγάλη αίθουσα “Union” όπου θα συγκεντρώνονται όλοι, 9 αίθουσες διδασκαλίας των μαθημάτων, βιβλιοθήκη και γυμναστήριο.
Το πρώτο ταξίδι θα ξεκινήσει στις 13/9 από το Southampton και θα ολοκληρωθεί στις 21/12 στο San Diego της Καλιφόρνια, ενώ θα επισκεφτεί και τον Πειραιά από τις 6 έως και τις 10/10!
Έχουν προγραμματιστεί άλλα 3 ταξίδια, το πρώτο από το San Diego στο Southampton από τις 5/1/16 έως τις 15/4, το δεύτερο από τον Πειραιά στην Ensenada του Μεξικό από τις 13/9 έως τις 22/12 και το τρίτο από την Ensenada στον Πειραιά από τις 5/1/17 έως τις 16/4.
Με το καλό να το υποδεχτούμε!!!

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις