Σάββατο 21 Ιουλίου 2018, 10:45

“LAND ROVER ADVENTURE GREECE 2015”: Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΜΙΝΟΑΝ LINES…Tην Παρασκευή 24 Απριλίου 2015, ξεκίνησε ένα μοναδικό θεματικό project  περιήγησης, με την ονομασία “LAND ROVER ADVENTURE GREECE 2015», το οποίο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και τη χορηγική υποστήριξη για τη θαλάσσια μεταφορά επιβατών και οχημάτων της Minoan Lines.

 

Στο πρώτο στάδιο υλοποίησης του project, έξι αυτοκίνητα με εκπροσώπους των χορηγών, ταξίδεψαν από τη Γερμανία στην Κρήτη, μέσω Αγκώνας προς Πάτρα και από Πειραιά προς Ηράκλειο Κρήτης, με τα πλοία της Minoan Lines και απόλαυσαν την πολυτέλεια, τη φιλοξενία και τη μοναδική εμπειρία ταξιδιού που προσφέρει η εταιρεία.

Η Minoan Lines, χορηγικός υποστηρικτής αυτού του μοναδικού εγχειρήματος, θα προβάλλεται συνεχώς, μέχρι και το τέλος του project, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους χιλιάδες Γερμανούς τουρίστες, που αποτελούν άλλωστε και την κύρια, μεγάλη αγορά, που μεταφέρονται με αυτοκίνητα και campers, προς και από την Ελλάδα με πλοία.

 

Από το Γραφείο Τύπου
της MINOAN LINES
Ηράκλειο, 7 Μαΐου 2015

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις