Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, 07:39

Αλλαγές στο χειμερινό πρόγραμμα της Costa Crociere!!Περισσότερες αφίξεις κυρίως για το Ηράκλειο επιφύλαξε η ιταλική Costa μετά τις αλλαγές στις κρουαζιέρες μετεγκατάστασης.
Η βασικότερη αλλαγή στο χειμερινό πρόγραμμα είναι η μετεγκατάσταση του Costa Fascinosa στη Λατινική Αμερική ακυρώνοντας την παραμονή του στην κεντρική Μεσόγειο, κάτι που δε μας επηρεάζει καθόλου.
Μετά την πώληση του Costa Celebration, το Costa NeoClassica θα παραμείνει όλο το χειμώνα στην ανατολική Μεσόγειο ενώ το Costa NeoRomantica θα “κατηφορίσει” στο Μαυρίκιο για τις δημοφιλείς 14ήμερες κρουαζιέρες. Κατά τη μετεγκατάσταση το πλοίο θα καταπλεύσει στο Ηράκλειο στις 21/11/15 (8:00 – 14:00).
Το Costa NeoRiviera κατά την 24ήμερη κρουαζιέρα από τη Savona στο Dubai θα επισκεφτεί τον Πειραιά στις 30/11 και το Ηράκλειο στις 3/12/15, αντικαθιστώντας το Αργοστόλι και τα Χανιά αντίστοιχα.
Το Costa Fortuna στις 5/12 θα πραγματοποιήσει μια κρουαζιέρα 18 ημερών, η τελευταία του που περιλαμβάνει λιμάνια της Μεσογείου αφού θα εγκατασταθεί στο Dubai και στη συνέχεια στη Shanghai, κατά την οποία θα καταπλεύσει στο Ηράκλειο στις 9/12/15.
Αρκετά ευχάριστα νέα για το Ηράκλειο με περισσότερους από 5.000 επισκέπτες τη χειμερινή περίοδο.

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις