Σάββατο 21 Ιουλίου 2018, 01:02

Αποχωρεί από την P&O Cruises η Adonia!!Μια νέα εταιρεία δημιούργησε ο όμιλος Carnival Corp. με το όνομα fathom! Η νέα εταιρεία θα διαφέρει αρκετά από τις υπόλοιπες εταιρείες του ομίλου αφού θα ασχολείται αποκλειστικά με τις κρουαζιέρες εθελοντισμού, κάτι ιδιαίτερες δημοφιλές στις χώρες της β. Αμερικής.
Από τον Απρίλιο η Adonia θα πραγματοποιεί 7ήμερες κρουαζιέρες στο Amber Cove της Δομ. Δημοκρατίας όπου, μετά από διήμερη εκπαίδευση, οι επιβάτες θα είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για 3 μέρες στο ντόπιο πληθυσμό, όπως διδασκαλία αγγλικών.
Η Adonia δε θα μετονομαστεί και θα αποχωρήσει το Μάρτιο από την P&O και θα δεξαμενιστεί προκειμένου να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις των “νέων” επιβατών, δηλαδή δε θα υπάρχει καζίνο πλέον στο πλοίο, οι φανταχτερές παραστάσεις σταματάνε ενώ και το φαγητό θα αλλάξει και θα περιλαμβάνει ντόπιες σπεσιαλιτέ.
Η fathom είναι η 10η εταιρεία του ομίλου Carnival Corp.!

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.