Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, 10:57

Ο όμιλος Carnival παρήγγειλε 4 νέα πλοία!!Ανακοινώθηκε σήμερα η παραγγελία των πρώτων 4 πλοίων από τα 9 συνολικά που σκοπεύει να αποκτήσει ο όμιλος Carnival την τετραέτια 2019 – 2022.
Τα ναυπηγεία Meyer Werft στο Papanburg θα κατασκευάσουν τα δύο από τα 4 που θα ενταχθούν στο στόλο της γερμανικής AIDA ενώ για τα άλλα δύο δε δόθηκαν λεπτομέρειες αν κι οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι θα κατασκευαστούν στα φιλανδικά Meyer Turku, άγνωστο όμως σε ποια εταιρεία θα ενταχθούν.
Τα πλοία θα είναι 180.000 τόνων και θα μπορούν να φιλοξενούν 6.600 επιβάτες κάτι που σημαίνει ότι θα είναι τα μεγαλύτερα του κόσμου. Πέραν αυτών, τα μεγαθήρια θα κινούνται αποκλειστικά με φυσικό αέριο και σε συνδιασμό με με τις υπόλοιπες “πράσινες” καινοτομίες όπως τη διαχείρηση των αποβλήτων, δε θα επιβαρρύονουν ούτε την ατμόσφαιρα ούτε τη θαλάσσια ζωή.
Τους προσεχείς μήνες αναμένεται να ανακοινωθεί κι η παραγγελία 5 νέων πλοίων στα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri και να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το πόσα πλοία θα παραλάβει κάθε εταιρεία του ομίλου.

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις