Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018, 09:53

6 πλοία κι ένα αεροπλάνο για την Crystal Cruises!!!Πολυ σπουδαία νέα από την Crystal Cruises η οποία σκοπεύει να αλλάξει τα δεδομένα της υπερπολυτελούς κρουαζιέρας! Η εταιρεία, που πλέον ανήκει στον κολοσσό Genting Hong Kong, είχε ανακοινώσει ότι σκοπεύει να παραγγείλει τρίτο πλοίο, έκτοτε όμως δεν υπήρχε καμία εξέλιξη, μέχρι χτες που αποκάλυψε τα σχέδια της.
Ούτε 1, ούτε 2 αλλά 3 νέα κρουαζιερόπλοια παρήγγειλε στα γερμανικά ναυπηγεία Lloyd Werft στο Bremerhaven. Τα πλοία θα είναι 100.000 τόνων και θα φιλοξενούν 1.000 επιβάτες και 1.000 μέλη πληρώματος οπότε θα υπάρχει αναλογία 1 επιβάτης προς 1 μέλος πληρώματος ενώ το πρώτο αναμένεται να παραδοθεί το 2018. Τα πλοία, πέραν των υψηλών υπηρεσιών που θα παρέχουν, θα διαθέτουν υποβρύχια, ελικόπτερα και φουσκωτά ενώ τα ύφαλα θα είναι ενισχυμένα ώστε να μπορουν να ταξιδεύουν στον Αρκτικό Κύκλο και την Ανταρκτική. Τέλος, 48 από τις καμπίνες θα είναι ιδιόκτητες, κάτι που θα εφαρμόσει για πρώτη φορά η εταιρεία!
Στην Crystal θα περάσει και το Taipan, ένα μικρό πλοίο που χρησιμοποιεί για μικρά group
η Star Cruises κι έτσι θα επεκταθεί στο χώρο του Yaghting. Το Crystal Esprit, όπως θα ονομαστεί, θα ξεκινήσει τα ταξίδια του φέτος το Δεκέμβριο και του χρόνου θα έρθει στην Ελλάδα!
Η εταιρεία παρήγγειλε επίσης και δύο ποταμόπλοια με τα οποία σκοπεύει για πρώτη φορά να εισέλθει στην κρουαζιέρα ποταμών, με την ίδια πάντα ποιότητα στις υπηρεσίες της. Το πρώτο ποταμόπλοιο αναμένεται να παραλάβει το 2017 και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες.
Τέλος, η Crystal Luxury Air θα ξεκινήσει τις δραστηριότητες της το 2017. Η εταιρεία θα διαθέτει ένα Boeing 787 Dreamliner, 60 επιβατών και θα προσφέρει ταξίδια 28 ημερών σε δημοφιλείς και μη προορισμούς όπου θα μπορούν να καταλύουν και σε υπερπολυτελη θέρετρα!
Άργησε λίγο να ανακοινώσει τα σχέδια της αλλά έκανε τη μεγάλη έκπληξη!!!

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις