Πέμπτη 19 Απριλίου 2018, 11:21

Αλλαγές στο χειμερινό πρόγραμμα 2016 της N.C.L.!!!Ευχάριστες εκπλήξεις σήμερα από τη Norwegian Cruise Line που αποφάσισε να προχωρήσει σε αρκετές αλλάγες στο χειμερινό πρόγραμμα της για την επόμενη σεζόν.
Το Norwegian Star μετά τις δημοφιλείς κρουαζιέρες του στη Βόρεια Ευρώπη δε θα επιστρέψει στην Καραϊβική αλλά θα «κατηφορίσει» στη Σιγκαπούρη και την Αυστραλία.
Στις 12/10/16 θα πραγματοποιήσει την δεύτερη πολυημέρη κρουαζιέρα (μετά την πρώτη από την Κοπεγχάγη στη Βαρκελώνη) η οποία θα ξεκινήσει από τη Βαρκελώνη και θα ολοκληρωθεί στην Κων/πολη ενώ περιλαμβάνει τον Πειραιά στις 20/10 και τη Μύκονο στις 21/10/16.
Ακολουθεί μια 8ήμερη στους Αγίους Τόπους με home port την Κων/πολη στην οποία ο μόνος ελληνικός προορισμός είναι η Ρόδος στις 29/10/16.
Στις 31/10 αποχωρεί από τη Μεσόγειο με μια 20ήμερη κρουαζιέρα από την Κων/πολη στο Dubai στην οποία και πάλι μοναδικός ελληνικός προορισμός είναι η Ρόδος όπου θα καταπλεύσει στις 2/11/16.
Το Norwegian Star επιστρέφει στη Μεσόγειο και μάλιστα την ανατολική με μια 20ήμερη κρουαζιέρα από το Dubai στη Βενετία στις 27/3/17 η οποία περιλαμβάνει το Ηράκλειο στις 11/4/17.
Δεν αποκλείεται αργότερα να αντικαταστήσει το Jade στις 7ήμερες κρουαζιέρες του Αιγαίου!

Το Norwegian Epic θα αποχωρήσει τελικά από τη Μεσόγειο τον Οκτώβριο του 2016 και θα προσφέρει ολιγοήμερες κρουαζιέρες στην Καραϊβική από το Port Canaveral.
Το Norwegian Spirit θα το αντικαταστήσει στις χειμερινές κρουαζιέρες και μάλιστα με εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα. Το υπέροχο Spirit θα συνεχίσει τις 11ήμερες από τη Βαρκελώνη στη Βενετία από το Νοέμβριο μέχρι και το Μάρτιο του 2017 αλλά οι ελληνικοί προορισμοί που θα επισκέπτεται θα είναι το Ηράκλειο, ο Πειραιάς κι η Ρόδος!

Πολύ ευχάριστες οι αλλαγές για την Ελλάδα!!

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


error: Content is protected !!