Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, 08:40

Αλλαγές στα σχέδια της C.M.V. για το Azores.Ακυρώνονται οι υπόλοιπες φθινοπωρινές του Azores στη ΝΑ Μεσόγειο κι έτσι το βαπόρι θα επισκεφτεί μία φορά και μόνο τη Σαντορίνη και τη Μύκονο στις 21/9, τον Πειραιά στις 23/9, το Κατάκολο στις 24/9 και την Κέρκυρα στις 25/9. Στη συνέχεια το Azores δεν έχει κάποια κρουαζιέρα αφού η ιδιόκτητρια Portuscale ακύρωσε όλα τα προγράμματα των βαποριών της, αλλά η βρετανική Cruise & Maritime Voyages σκοπεύει να το κρατήσει στο στόλο της!
Το Azores θα μετονομαστεί Astoria και θα ξεκινήσει το Μάρτιο τις πρώτες κρουαζιέρες με το νέο του όνομα. Στη συνέχεια η εταιρεία σχεδιάζει να "εισέλθει" στη γαλλική "αγορά" και σε συνεργασία με τη Rivages du Monde (που τώρα έχει ναυλώσει το Louis Aura) θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες σε όλη την Ευρώπη και κυρίως τη Μεσόγειο.
Η Rivages du Monde δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής το πρόγραμμα αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε το βαπόρι με το νέο του όνομα στα νερά μας.

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις