Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, 04:07

Νέα εταιρεία ιδρύει ο όμιλος Carnival στην Κίνα!Την 11η εταιρεία θα ιδρύσει το προσεχές διάστημα ο όμιλος Carnival, αυτήν τη φορά με έδρα τη Shanghai! Η κοινοπραξία θα αποτελείται από τον όμιλο Carnival, την China State Shipbuilding Corporation και την China Investment Corporation ενώ ο στόλος της θα αποτελείται από πλοία που υπάρχουν ήδη στον όμιλο Carnival.
Ένας από τους στόχους της νέας εταιρείας, πέραν του όσο το δυνατόν μεγαλύτερου μεριδίου στην αναδυόμενη αγορά της χώρας, θα είναι κι η κατασκευή νέων πλοίων στις εγκαταστάσεις της CSSC, τα οποία μάλιστα θα έχουν βρετανική σημαία ενώ θα είναι περίπου ίδιων τόνων με αυτά της βρετανικής αγοράς.
Ο όμιλος Carnival ήδη δραστηριοποιείται στη χώρα με 3 πλοία της Costa (σύντομα θα προστεθεί και το Fortuna) κι άλλα 2 της Princess ενώ του χρόνου η εταιρεία Carnival μαζί με την AIDA θα εγκατασταθούν με πλοία τους εκεί.

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις