Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018, 11:16

Πρόγραμμα Celestyal Cruises 2016!Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Celestyal Cruises για το 2016 στο οποίο περιλαμβάνονται μόνο τα προγράμματα των Celestyal Crystal και Celestyal Olympia ενώ το πρόγραμμα του Celestyal Nefeli θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα. Αναλυτικά:

Celestyal Olympia: Αλλαγή "βάσης" για το πλοίο αφού πλέον θα εγκατασταθεί στο Λαύριο από όπου θα πραγματοποιεί από τις 11/3 μέχρι και τις 28/10/16 τις δημοφιλεις 3/4ήμερες κρουαζιέρες του Αιγαίου, οι οποίες φυσικά μπορούν να συνδυαστούν σε μια ενιαία 7ήμερη.
Το πρόγραμμα των 3ήμερων είναι Λαύριο – Μύκονος – Kusadasi – Πάτμος – Ηράκλειο – Σαντορίνη – Λαύριο, ενώ οι 4ήμερες είναι Λαύριο – Μύκονος – Kusadasi – Πάτμος – Ρόδος – Ηράκλειο – Σαντορίνη – Λαύριο.
Στις 31/10/16 το πλοίο θα πραγματοποιήσει τη δημοφιλή 7ήμερη κρουαζιέρα "Στα βήματα του Απόστολου Παύλου" και θα επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη την 1η Οκτωβρίου, την Καβάλα στις 2/10, την Κων/πολη στις 3/10, το Dikili στις 4/10, το Kusadasi στις 5/10, την Πάτμο (πρωί) και τη Σύρο (απόγευμα) στις 6/10/16.

Celestyal Crystal: Το πλοίο θα επιστρέψει από την Καραϊβική τέλη Απριλίου και θα επαναλάβει το πρόγραμμα των 7ήμερων στο Αιγαίο από το Λαύριο τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Λαύριο – Κων/πολη – Kusadasi – Σαντορινη – Αγ. Νικόλαος – Ρόδος – Σύμη – Χίος – Μύκονος – Λαύριο.
Ιούλιο κι Αύγουστο θα πραγματοποιεί τις 3/4ήμερες από Λαύριο προς Πειραιά κι αντίστροφα που κι αυτές μπορούν να συνδιαστούν σε μια ενιαία 7ήμερη.
Το πρόγραμμα των 3ήμερων είναι: Λαύριο – Μύκονος – Kusadasi – Σάμος – Μήλος – Πειραιάς και των 4ήμερων Πειραιάς – Σύρος – Cesme – Ίος – Κως – Σαντορίνη – Λαύριο.

Το Celestyal Nefeli προορίζεται για την αγορά της Τουρκίας, μένει όμως να δούμε αν θα υπάρξουν εκπλήξεις στο πρόγραμμα.

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις