Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018, 11:18

Πρόσκληση στην ενημερωτική ημερίδα μεταπτυχιακών ναυτιλιακών σπουδών της STS Marine Academy.Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του Extended Maritime Diploma in Strategic Management and Leadership, το πιο επίκαιρο και εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων συσχετισμένο με το χώρο της Ναυτιλίας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στις 18:00 στην STS Marine Academy, Λ.Ηρώων Πολυτεχνείου 20-22 στον Πειραιά.

Στόχος και αποστολή του προγράμματος, είναι να σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία, μέσα από την οποία θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα επαγγελματικά σας προσόντα σε απόλυτη ταύτιση με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς. Η σύνδεση μας με τον επιχειρηματικό και εμπορικό χώρο της Ναυτιλίας καθώς και η υψηλού επιπέδου τεχνική μας κατάρτιση, μας ώθησαν να σχεδιάσουμε ένα από τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα μεταπτυχιακού επιπέδου με επαγγελματική αναγνώριση.

Με οδηγό την πολυετή διδακτική και επαγγελματική εμπειρία των καθηγητών μας, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σε βάθος όλες τις τελευταίες πρακτικές του Management, των Οικονομικών, των Logistics, της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, της Στρατηγικής Σκέψης και των δεξιοτήτων Ηγεσίας, μέσα από ρεαλιστικά case studies και πρακτικές εφαρμογές που αφορούν στο χώρο της Ναυτιλίας.

Προκειμένου να γνωρίσετε το χώρο μας και για να συζητήσουμε από κοντά όλες τις πιθανές ερωτήσεις σας, θα ήταν χαρά μας να παρευρεθείτε στην παρουσίαση του Extended Maritime Diploma in Strategic Management and Leadership την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στις 18:00 στο χώρο της STS Marine Academy – Λ. Ηρώων Πολυτεχνείου 20-22 στον Πειραιά, 5ος όροφος.

Με φιλικούς χαιρετισμούς, Capt.Manolis Sarlis, Master Mariner, MSc, MBA Academic Director

12122646_1037626949615573_3420834613512531140_n

Συντάκτης: gsoult

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις