Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, 04:36

Tο Λύκειον των Ελληνίδων θα «κλείσει» παραδοσιακά την τουριστική σεζόν της Celestyal CruisesΜετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις στα κρουαζιερόπλοια της Celestyal Cruises καθ’όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, το Λύκειον των Ελληνίδων θα χορέψει σε παραδοσιακούς ρυθμούς το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στη γιορτή που θα παρατεθεί για τη λήξη της τουριστικής περιόδου στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia. Το Λύκειον των Ελληνίδων με έντονη δράση υπέρ της γυναίκας από το 1911 συνεχίζει δυναμικά στηριζόμενο πάντα στην εθελοντική προσφορά των μελών του. Με το χαρακτηριστικό κέφι και το ταλέντο στους παραδοσιακούς χορούς το Λύκειον των Ελληνίδων θα γιορτάσει μαζί με τους επιβάτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη λήξη μιας επιτυχημένης –παρά τις δυσκολίες- τουριστικής σεζόν. Ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια, γευστικά πιάτα με άρωμα Ελλάδας και φυσικά οι παραδοσιακοί χοροί του Λύκειου των Ελληνίδων θα συνεπάρουν και θα ξεσηκώσουν Έλληνες και ξένους επιβάτες για ακόμη μια φορά σε ένα γαλανόλευκο «γλέντι». Παράλληλα, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τις παραδοσιακές ελληνικές φορεσιές των χορευτών.

Η Celestyal Cruises στοχεύοντας πάντα να προάγει την ελληνικότητα με διαδραστικό και ζωντανό, άμεσο τρόπο συνεργάζεται με το Λύκειον των Ελληνίδων απο το 2013 προσφέροντας παραδοσιακές βραδιές γεμάτες κέφι σε όλους τους επιβάτες της. Τιμώντας πιστά την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας και τις παραδόσεις της, το Λύκειον των Ελληνίδων έδωσε δυναμικό «παρών» και αυτό το καλοκαίρι στα κρουαζιερόπλοια της Celestyal Cruises. Η έντονη αγάπη για τους παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, αλλά και οι περίτεχνες παραδοσιακές φορεσιές τους, προσέφεραν την απόλυτη ελληνική εμπειρία σε όλους τους ταξιδιώτες.

Το Λύκειον των Ελληνίδων συνεργάζεται με μεγάλη επιτυχία με τη Celestyal Cruises από το 2013 καθώς μοιράζονται ένα κοινό όραμα, να διατηρούν και να προωθούν την ελληνική παράδοση μέσα από το χορό, τη μουσική και τις περίτεχνες ενδυμασίες του. Η Celestyal Cruises, στο πλαίσιο των ενεργειών κοινωνικής της ευθύνης, προσέφερε στο Λύκειον των Ελληνίδων ένα χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του Συλλόγου. Διαθέτοντας ένα ευρώ για κάθε εισιτήριο των δρομολογίων στα οποία εμφανιζόταν ο Σύλλογος, η εταιρεία έδειξε έμπρακτα το σεβασμό και το ενδιαφέρον της για κάθε τι που ισχυροποιεί και προάγει την ελληνική ταυτότητα και παραδοση.

Με ογδόντα και πλέον θεματικές εκδηλώσεις για τους επιβάτες της η Celestyal Cruises και αυτή τη σεζόν ανέδειξε με πληθώρα εκδηλώσεων την ελληνικότητα και την απόλυτη ελληνική εμπειρία. Kόντρα στις δύσκολες πολιτικές και οικονομικές συγκυρίες

της χώρας, η εταιρεία προσφέρει στο ελληνικό κοινό οικονομικές λύσεις για αποδράσεις και το Σεπτέμβριο και Οκτώβριο σε μια προσπάθεια να παρατείνει το καλοκαίρι και την απόλαυση των διακοπών.

 

Σχετικά με την Celestyal Cruises

H Celestyal Cruises με 30 χρόνια εμπειρίας σήμερα είναι η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας η οποία εδρεύει στην Ελλάδα. Επισκέπτεται τα περισσότερα ελληνικά λιμάνια από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία (συνολικά 30 λιμάνια) προωθώντας την αυθεντική ελληνική εμπειρία και προβάλλοντας τις ομορφιές, τη φιλοξενία, τις γεύσεις και τον πολιτισμό της χώρας μας στους ξένους επισκέπτες. Διαχειρίζεται έξι κρουαζιερόπλοια εκ των οποίων τα τέσσερα εκκινούν από ελληνικά λιμάνια ενώ τα άλλα δύο είναι ναυλωμένα στον μεγάλο τουριστικό όμιλο TUI. Αποτελώντας ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό οργανισμό και με σεβασμό στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των φιλοξενούμενων του, η Celestyal Cruises προσφέρει καθημερινά σταθερή ποιότητα υψηλών υπηρεσιών, σε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. Μέσα στο 2015 απέσπασε το βραβείο «Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας» στα ναυτιλιακά βραβεία Ευκράντη και τρία βραβεία στα Tourism Awards: ένα χρυσό στην κατηγορία «Κρουαζιέρα – Θεματικές Εκδηλώσεις» και δύο αργυρά στις κατηγορίες «Συνεισφορά στην εθνική οικονομία» και «Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων – Νέοι προορισμοί». Παράλληλα, ως επιβεβαίωση των καινοτόμων πρακτικών της, η εταιρεία διακρίθηκε στο θεσμό των HR Community Awards με πέντε Silver Awards. Τέλος, η Celestyal Cruises είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρουαζιέρας (CLIA).

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις