Τρίτη 17 Ιουλίου 2018, 02:45

Στη Variety Cruises η Callisto!Το 8ο μέλος του στόλου της απέκτησε η Variety Cruises, το υπέροχο Callisto. Η εταιρεία σκοπεύει να το δρομολογήσει την ερχόμενη σεζόν στο Αιγαίο, μαζί με το Harmony V, αλλά και στην Καραϊβικη μαζί με το Variety Voyager και το PanOrama.
Το 7ήμερο πρόγραμμα της Callisto θα ξεκινήσει στις 22/4 και η τελευταία κρουαζιέρα στο Αιγαίο θα πραγματοποιηθεί στις 28/10/16.
Όσον αφορά τους προορισμούς, την πρώτη μέρα θα αναχωρεί στις 15:00 από τη Μαρίνα Ζέας με προορισμό την Ύδρα όπου και θα διανυκτερεύει. Το πρωινό της δεύτερη μέρας θα δένει στο Ναύπλιο και θα αναχωρεί αργά το βράδυ. Η τρίτη μέρα περιλάμβανει τη Μονεμβασιά (μέχρι το μεσημέρι) και τα Κύθηρα (απόγευμα). Στη συνέχεια θα καταπλέει στο Ρέθυμνο κατά την τέταρτη μέρα ενώ τη πέμπτη μέρα θα επισκέπτεται τη Σαντορίνη. Την έκτη μέρα το πρωί θα αγκυροβολεί στη Δήλο μέχρι το μεσημέρι και κατόπιν θα επισκεπτεται τη Μύκονο όπου θα διανυκτερεύει. Τέλος, την τελευταία μέρα θα αναχωρεί πρωί από τη Μύκονο για την Κέα όπου θα παραμένει μέχρι το βράδυ οπότε και θα αναχωρεί για το Σούνιο, λίγες ώρες πριν ολοκληρώσει την 7ήμερη κρουαζιέρα.

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις