Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, 01:54

Η Celestyal Cruises ανακαινίζει τα πλοία της στηρίζοντας Ελληνικά εργατικά χέρια.Η Celestyal Cruises στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης που πραγματοποιεί στα κρουαζιερόπλοια της, στήριξε και το 2015 τις ελληνικές ναυπηγοεπισκευαστικές μονάδες με συνολικά με 20 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, πρόσφατα ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του έργου προσθήκης 43 νέων μπαλκονιών στο Celestyal Crystal: Στο κατάστρωμα 6 προστέθηκαν 26 νέα μπαλκόνια σε καμπίνες και 17 αντίστοιχα στο κατάστρωμα 7. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε ανακαίνιση και επέκταση σε οκτώ από τα ήδη υπάρχοντα μπαλκόνια του κρουαζιερόπλοιου.

 

Η κατασκευή και εγκατάσταση των μπαλκονιών πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά. Το έργο της προσθήκης των μπαλκονιών πραγματοποιήθηκε σε διάστημα 20 ημερών, σε συνδυασμό με την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων του κρουαζιερόπλοιου και την τεχνική συντήρηση του. Σε συνέχεια της ανακαίνισης αυτής, το Celestyal Crystal διαθέτει αυτή τη στιγμή 43 μπαλκόνια στις junior σουίτες, 8 μπαλκόνια σε σουίτες και δύο μπαλκόνια στις μεγάλες σουίτες του. Κάθε μπαλκόνι εκτείνεται κατά 1,4 μέτρα από το διάτοιχο του κρουαζιερόπλοιου ενώ το μήκος κάθε μπαλκονιού είναι μεταξύ των 2,8 και 5,8 μέτρων.

 

 Σε εξέλιξη είναι και η ανακαίνιση των υπόλοιπων κρουαζιερόπλοιων της Celestyal Cruises. Στο Celestyal Olympia η ανακαίνιση περιλαμβάνει 21 junior σουίτες, εννέα σουίτες, τις υπόλοιπες 227 εξωτερικές καμπίνες καθώς και βελτιώσεις στους δημόσιους, κοινόχρηστους χώρους. Επιπλέον, θα ανακαινιστούν όλες οι καμπίνες και οι δημόσιοι, κοινόχρηστοι χώροι του Celestyal Nefeli.

 

«Η προσθήκη των μπαλκονιών αποτελεί μέρος του εκτεταμένου προγράμματος ανακαίνισης με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των κρουαζιερόπλοιων μας έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τη θετική εμπειρία στον επιβάτη,» είπε ο κος Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises. «Αναθέσαμε το έργο ανακαίνισης και προσθήκης μπαλκονιών στο Celestyal Crystal σε εξειδικευμένους  Έλληνες τεχνίτες από ναυπηγοεπισκευαστικές μονάδες του Πειραιά τους οποίους στηρίζουμε και εμπιστευόμαστε για  το  υψηλό επίπεδο της τεχνογνωσίας τους. Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα.»

 

«Το συγκεκριμένο έργο, το οποίο πραγματοποιείται στον Πειραιά, ορίζει την έναρξη της δεύτερης φάσης του επενδυτικού μας προγράμματος,» είπε ο κος Πυθαγόρας Νάγος, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Celestyal Cruises. «Δεσμευόμαστε για τη συνεχή βελτίωση του στόλου της Celestyal και είμαστε σίγουροι ότι η ανανεωμένη διακόσμηση και άνεση που θα παρέχουμε στις επόμενες κρουαζιέρες μας αντικατοπτρίζει απόλυτα την ελληνική φιλοξενία και θα ικανοποιήσει απόλυτα τους επιβάτες μας.».

 

Σχετικά με την Celestyal Cruises

H Celestyal Cruises με 30 χρόνια εμπειρίας σήμερα είναι η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας η οποία εδρεύει στην Ελλάδα. Επισκέπτεται τα περισσότερα ελληνικά λιμάνια από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία (συνολικά 30 λιμάνια) προωθώντας την αυθεντική ελληνική εμπειρία και προβάλλοντας τις ομορφιές, τη φιλοξενία, τις γεύσεις και τον πολιτισμό της χώρας μας στους ξένους επισκέπτες. Διαχειρίζεται έξι κρουαζιερόπλοια εκ των οποίων τα τέσσερα εκκινούν από ελληνικά λιμάνια ενώ τα άλλα δύο είναι ναυλωμένα στον μεγάλο τουριστικό όμιλο TUI. Αποτελώντας ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό οργανισμό και με σεβασμό στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των φιλοξενούμενων του, η Celestyal Cruises προσφέρει καθημερινά σταθερή ποιότητα υψηλών υπηρεσιών, σε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. Μέσα στο 2015 απέσπασε το βραβείο «Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας» στα ναυτιλιακά βραβεία Ευκράντη και τρία βραβεία στα Tourism Awards: ένα χρυσό στην κατηγορία «Κρουαζιέρα – Θεματικές Εκδηλώσεις» και δύο αργυρά στις κατηγορίες «Συνεισφορά στην εθνική οικονομία» και «Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων – Νέοι προορισμοί». Παράλληλα, ως επιβεβαίωση των καινοτόμων πρακτικών της, η εταιρεία διακρίθηκε στο θεσμό των HR Community Awards με πέντε Silver Awards. Τέλος, η Celestyal Cruises είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρουαζιέρας (CLIA).

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις