Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, 01:04

Επιστρέφει στην Ευρώπη το Boreal!Μετά τη φωτιά που ξέσπασε στις 18/11 στο μηχανοστάσιο του mega yaght της γαλλικής Ponant, το Le Boreal παρέμεινε καθηλωμένο στο λιμάνι του Punta Arenas της Αργεντινής. Παρόλο που η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι σύντομα θα επέστρεφε το πλοίο στις κρουαζιέρες του, τελικά η ζημιά αποδείχτηκε πολύ σοβαρή κι έτσι αποφασίστηκε η μεταφορά του σε ναυπηγείο της Ευρώπης. Το Kang Sheng Kou της Cosco, ένα ειδικό πλοίο για μεταφορά υπέρβαρων φορτίων, κατέπλευσε στις 9/1 στο Punta Arenas και σήμερα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι διαδικασίες φόρτωσης του Boreal σε αυτό.
Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί σε ποιο ναυπηγείο θα το μεταφέρει ενώ εκτιμάται ότι θα χρειαστεί περίπου ένα μήνα για να διαπλεύσει τον Ατλαντικό και να πάει στο λιμάνι που θα γίνουν οι επισκευές.
Όλες οι κρουαζιέρες του Boreal μέχρι το Μάιο έχουν ακυρωθεί κι οι επιβάτες που είχαν κάνει κράτηση είτε έλαβαν πίσω τα χρήματά τους είτε έκαναν κράτηση σε άλλο ταξίδι της εταιρείας με τα ίδια χρήματα.

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις