Σάββατο 21 Ιουλίου 2018, 02:27

ΤΗΝ ANEK LINES ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ & ΤΗΣ ΠΟΚΣ

Photo by: KONSTANTINOS PAPADOPOULOS


Την ΑΝΕΚ LINES επέλεξαν για ακόμη μία χρονιά τα κορυφαία κρητικά σωματεία της ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ και της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (ΠΟΚΣ) για τις μεγάλες ετήσιες εκδηλώσεις τους.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Προικοννήσου, ὑπέρτιμος καί ἔξαρχος πάσης Προποντίδος, κ. Ἰωσήφ λίγο πριν ευλογήσει την εκδήλωση  της ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ.

Έτσι, και φέτος εκατοντάδες Κρήτες και φίλοι της Κρήτης, έδωσαν ραντεβού στην καρδιά του χειμώνα στο πλοίο «ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» της ΑΝΕΚ LINES, όπου φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Παγκρητίου, στις 17/1, και της ΠΟΚΣ, στις 31/1, αντίστοιχα.

Ο Πρόεδρος της "Παγκρητίου" κος Γιώργος Μαριδάκης ενώ απευθύνει τις ευχές του.

Ο Πρόεδρος της «Παγκρητίου Ενώσεως», κος Γ. Μαριδάκης, ευχαρίστησε θερμά την ΑΝΕΚ LINES  για τη φιλοξενία και επαίνεσε τον κοινωνικό της χαρακτήρα, ενώ τόνισε  το εξαιρετικό έργο του “Συλλόγου Όραμα Ελπίδας”, εκπρόσωποι του οποίου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ενημέρωσαν για την ουσιαστική και σημαντική αξία της δωρεάς του μυελού των οστών.

Όμορφα Κρητικόπουλα τραγουδούν παραδοσιακούς σκοπούς της Κρήτης και μαγεύουν τον κόσμο στην εκδήλωση της "Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων" (ΠΟΚΣ)

 

 

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις