Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018, 01:49

Η Royal Caribbean ενισχύει τουριστικά την Αργολίδα!Η Royal Caribbean ανακοίνωσε μια νέα σειρά εκδρομών κατά τις οποίες οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να διανυκτερεύουν σε ένα μέρος και να επιβιβάζονται και πάλι στο πλοίο στο επόμενο λιμάνι του προγράμματος.
Όσον αφορά την Ελλάδα, η εταιρεία προσφέρει μια μοναδική 2ήμερη εκδρομή. Κατά την πρώτη μέρα το πλοίο θα δένει στον Πειραιά κι οι επιβάτες που θα την επιλέξουν θα επισκεφτούν την Ακροπόλη ενώ στη συνέχεια θα αναχωρούν για τις Μυκήνες. Στη συνέχεια, το απόγευμα θα διαμένουν σε ξενοδόχειο του Ναυπλίου όπου, μετά την περιήγηση στην πόλη, θα απολαύσουν ένα υπέροχο δείπνο σε ταβέρνα.
Το πρωί, μετά το πρωινό, το λεωφορείο θα το οδηγήσει στην Αρχαία Ολυμπία. Το μεσημέρι θα αποβιβάζονται στο Κατάκολο όπου θα βρίσκεται το πλοίο και θα επιβιβάζονται προκειμένου να συνεχίσουν κανονικά την κρουαζιέρα τους.
Τα 3 πλοία που θα προσφέρουν αυτήν την εκδρομή είναι τα Vision, Legend και Jewel of the Seas.
Από την κίνηση αυτή ενισχύεται ο τουρισμός του νομού Αργολίδας που αν κι απουσιάζει από τους προορισμούς των πλοίων της εταιρείας, θα δεχτεί αρκετούς επιβάτες!

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις