Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, 05:44

Π.Ν.Ο – Σαλπάρουν ξανά τα πλοία μετα την λήξη της απεργίας

Photo by: KONSTANTINOS PAPADOPOULOS (ARXIPELAGOS.COM)


Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, η οποία συνήλθε σήμερα προκειμένου να εξετάσει και να εκτιμήσει την όλη κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί από την τετραήμερη απεργία των πληρωμάτων των πλοίων όλων των κατηγοριών, και μετά την μεταμεσονύκτια ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου, αποφάσισε τα ακόλουθα:

1. Πρώτα απ' όλα θεωρεί κύρια υποχρέωση της να ευχαριστήσει τους ναυτεργάτες, οι οποίοι μαζικά, αγωνιστικά και δυναμικά ύψωσαν το ανάστημα τους, συσπειρωμένοι γύρω από την Διοίκηση της Ομοσπονδίας για την επιτυχία της απεργιακής μας κινητοποίησης.

Θα ήταν παράλειψη να μην απευθύνει και τις ευχαριστίες της και στα λοιπά σωματεία που συγχρονίστηκαν με την απεργία της ΠΝΟ και κυρίως να ευχαριστήσει και το επιβατικό κοινό για την πλήρη κατανόηση του στο δίκαιο αγώνα μας.

2. Η Διοίκηση της ΠΝΟ και σύσσωμος ο κλάδος των ναυτεργατών προειδοποιεί τους Υπευθύνους ότι ο αγώνας σαφώς και δεν σταμάτησε.Η απεργία μας ναι μεν λήγει αύριο Τρίτη στις 06.00 το πρωί, πλην όμως ο αγώνας συνεχίζεται και οι σημαίες δεν υποστέλλονται.Τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλυθήκαν με την ψήφιση του νομοσχεδίου αλλά αντίθετα γιγαντώθηκαν.

3.Καλεί τους ναυτεργάτες, όπου και αν ευρίσκονται, εν ενεργεία και συνταξιούχους, να παραμείνουν συσπειρωμένοι και σε διαρκή ετοιμότητα για να ανταποκριθούν στο νέο κάλεσμα της Ομοσπονδίας. Μέχρι τότε οργανωνόμαστε και προετοιμαζόμαστε για την ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία του αγώνα.

 

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις