Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, 01:51

Celestyal Cruises: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η κρουαζιέρα της φοιτητικής επιχειρηματικής καινοτομίαςCruiseINN: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η κρουαζιέρα της φοιτητικής επιχειρηματικής καινοτομίας με την υποστήριξη της Celestyal Cruises

Από τις 16 έως τις 20 Μαϊου στο Celestyal Olympia φιλοξενήθηκε η πρώτη εν πλω επιχειρηματική κρουαζιέρα. Η συνέχεια αναμένεται εξίσου ενδιαφέρουσα στη δεύτερη κρουαζιέρα από τις 17 έως τις 21 Οκτωβρίου με θέμα τον Τουρισμό και την Οινογαστρονομία!

Η Celestyal Cruises, στηρίζοντας με κάθε ευκαιρία τη νέα γενιά αλλά και τη ναυτιλία και τον τουρισμό, «αγκαλιάζει» και φέτος το CruiseINN, το «μαραθώνιο» δημιουργίας startup που συνδιοργανώνει με το ThinkBiz, τον πρώτο επίσημο Φοιτητικό Σύλλογο Επιχειρηματικότητας με βάση το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και καινοτομεί μετατρέποντας τον με το δικό της μοναδικό τρόπο σε μια αξέχαστη εν πλω εμπειρία που γίνεται θεσμός. Σε συνέχεια μάλιστα της μεγάλης απήχησης που είχε πέρυσι, φέτος, πραγματοποιούνται δύο συνολικά κρουαζιέρες (16-20 Μαΐου και 17-21 Οκτωβρίου), δίνοντας την ευκαιρία σε διπλάσιο αριθμό συμμετεχόντων να εργαστούν δημιουργικά πάνω στις επιχειρηματικές τους ιδέες, κατά τη διάρκεια ενός μοναδικού ταξιδιού με φόντο την ομορφιά του Αιγαίου.

Η οργανωτική ομάδα του Cruise Inn, αποτελούμενη από τα μέλη του Think Biz και την Experiential Marketing Manager της Celestyal Cruises κ. Δήμητρα Βλάχου

Η φετινή καινοτομία του επιχειρηματικού διαγωνισμού έγκειται στο γεγονός ότι εστιάζει σε δύο θεματικές που συνδέονται με τομείς της ελληνικής οικονομίας και παρουσιάζουν σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, ενώ παράλληλα η Celestyal Cruises τις έχει αναγνωρίσει ως «πυλώνες» της επιχειρηματικής στρατηγικής και δράσης της: τον πολιτισμό και την οινογαστρονομία. Με αυτόν τον τρόπο, και ίδιος ο διαγωνισμός θα είναι διπλός! Μάλιστα, για πρώτη φορά, συμμετέχουν και Ευρωπαίοι φοιτητές μετατρέποντας το εγχείρημα του CruiseINN για το 2016 σε πανευρωπαϊκό θεσμό!

 

Ήδη ο πρώτος διαγωνισμός, που έγινε στην τετραήμερη κρουαζιέρα στις 16 Μαϊου με το Celestyal Olympia είχε πολύ μεγάλη απήχηση, ενώ εμφανίστηκε φανερά αναβαθμισμένος! Στο πλαίσιο των θεματικών κρουαζιέρων «Ιστορίες Ελληνικής Φιλοξενίας» που προσφέρει η Celestyal Cruises, οι τριάντα φοιτητές που συμμετείχαν απόλαυσαν μια θεματική κρουαζιέρα με προορισμούς τη Μύκονο, το Κουσάντασι, την Πάτμο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη και εργάστηκαν για την ανάπτυξη ιδεών που αφορούν τους τομείς του Τουρισμού/ Πολιτισμού. Όλοι οι συμμετέχοντες με την καθοδήγηση έμπειρων μεντόρων που ήταν μαζί τους κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας εργάστηκαν στο Horizons Bar του Celestyal Olympia όπου και μετατράπηκε σε χώρο παραγωγής ιδεών και εργασίας για τις ανάγκες του CruiseINN! Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας οι ομάδες δούλεψαν με συγκεκριμένους στόχους και παραδοτέα, τα οποία και παρουσίασαν στην τελική παρουσίαση του διαγωνισμού στην Σαντορίνη. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν την ιδέα τους σε συνεργάτες και πιθανούς πελάτες στις στάσεις της κρουαζιέρας στα Ελληνικά νησιά.

 

Νικήτριες αναδείχτηκαν οι ομάδες Ryde, Customer Hero και Vessel Hero. Η Celestyal Cruises απένειμε χρηματικό έπαθλο ύψους 3.500 ευρώ στους πρώτους νικητές, ενώ οι ομάδες θα υποστηριχθούν από υπηρεσίες ωρίμανσης και επιχειρηματικής ανάπτυξης των ιδεών τους από συνεργάτες της οργάνωσης.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Celestyal Cruises, αγκάλιασε την ιδέα της ομάδας “Customer Hero”, και δώρισε στους συμμετέχοντές της από μία τριήμερη κρουαζιέρα δώρο, ενώ ήδη προωθείται η υλοποίηση της στα κρουαζιερόπλοιά της εταιρείας. Η demo πλατφόρμα που παρουσίασε η “Customer Hero”, θα συνεργαστεί με το on board site που η Celestyal Cruises έχει λανσάρει στα κρουαζιερόπλοιά της και θα μπορεί να παρέχει αυτοματοποιημένα και σε πραγματικό χρόνο tailor-made απαντήσεις σε συνήθη ερωτήματα των επιβατών της.

Η “Customer Hero”, μία από τις νικήτριες ομάδες με την Experiential Marketing Manager της Celestyal Cruises, κ. Δήμητρα Βλάχου

Η επόμενη τετραήμερη επιχειρηματική κρουαζιέρα θα πραγματοποιηθεί από τις 17 Οκτωβρίου έως τις 21 Οκτωβρίου και σε αυτήν οι συμμετέχοντες θα εστιάσουν στους τομείς Τροφίμων/ Ποτών/ Οινογαστρονομίας. Έτσι, εναρμονίζεται άρτια με την θεματική περίοδο εκδηλώσεων, τις «Ιστορίες Ελληνικής Οινογαστρονομίας» που οργανώνει η Celestyal Cruises από το Σεπτέμβριο έως το Νοέμβριο, εν πλω.

 

O κος Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φιλοξενούμε ως εταιρεία αυτή την εξαιρετική επιχειρηματική πρωτοβουλία που δίνει ώθηση σε νέους που έχουν όρεξη, κέφι και δημιουργικές επιχειρηματικές ιδέες, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε. Ευελπιστούμε ότι η εμπειρία στις κρουαζιέρες μας να τους δώσουν πραγματικά το έναυσμα για μία επιτυχημένη σταδιοδρομία!»

Οι συμμετέχοντες και η οργανωτική ομάδα του Cruise Inn

  Η Celestyal Cruises, η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας με έδρα την Ελλάδα, στηρίζει συστηματικά πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ανάπτυξη και προώθηση του τουρισμού, ενός εκ των σημαντικότερων πυλώνων της εθνικής οικονομίας. Παράλληλα, επιδιώκει να στηρίζει έμπρακτα τη νεολαία και τις τοπικές κοινωνίες, διευρύνοντας συνεχώς το πρόγραμμα κοινωνικής της ευθύνης που ήδη υλοποιεί τόσο με Υποτροφίες όσο και με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους νέους απομακρυσμένων νησιών με τον τίτλο «Επιστήμη, Τέχνη και Μαθηματικά», σε συνεργασία με το Μουσείο Ηρακλειδών.

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.celestyalcruises.com

Γραφείο Τύπου Celestyal Cruises: Φρόσω Ζαρουλέα – 210 4583451

 

 

Σχετικά με την Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises αποτελεί τη μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας με βάση τα Ελληνικά νησιά, την Τουρκία και την Κούβα. Δύο από τα πλοία της εταιρείας, τα «Thomson Spirit» και «Thomson Majesty», είναι υπό ναύλωση με την Thomson Cruises της TUI AG. H Celestyal Cruises με 30 χρόνια εμπειρίας σήμερα είναι η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας η οποία εδρεύει στην Ελλάδα. Επισκέπτεται τα περισσότερα ελληνικά λιμάνια από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία (συνολικά 30 λιμάνια) προωθώντας την αυθεντική ελληνική εμπειρία και προβάλλοντας τις ομορφιές, τη φιλοξενία, τις γεύσεις και τον πολιτισμό της χώρας μας στους ξένους επισκέπτες. Αποτελώντας ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό οργανισμό και με σεβασμό στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των φιλοξενούμενων του, η Celestyal Cruises προσφέρει καθημερινά σταθερή ποιότητα υψηλών υπηρεσιών, σε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. Μέσα στο 2015 απέσπασε το βραβείο «Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας» στα ναυτιλιακά βραβεία Ευκράντη και τρία βραβεία στα Tourism Awards: ένα χρυσό στην κατηγορία «Κρουαζιέρα – Θεματικές Εκδηλώσεις» και δύο αργυρά στις κατηγορίες «Συνεισφορά στην εθνική οικονομία» και «Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων – Νέοι προορισμοί». To 2016 η εταιρεία συνέχισε δυναμικά την πορεία της κερδίζοντας αυτήν φορά τέσσερα βραβεία: ένα χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Πολιτιστικός Τουρισμός», για το πλούσιο πρόγραμμα των θεματικών εκδηλώσεων της, ένα ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Τουριστική ανάπτυξη / Συνεισφορά στην εθνική ή τοπική οικονομία» και δύο αργυρά βραβεία στις κατηγορίες «Αξιοποίηση social media» και «Επιλογή, επιβράβευση & ανάπτυξη προσωπικού». Παράλληλα, διακρίθηκε με το βραβείο “Cruise Line Revelation” στα Excellence Awards, στην Καρταχένα της Ισπανίας και ήταν στους φιναλίστ, στην κατηγορία “Continuous Enrichment, On Board and Ashore” στα WAVE Awards στο Λονδίνο. Ως επιβεβαίωση των καινοτόμων πρακτικών της, η εταιρεία διακρίθηκε και στο θεσμό των HR Community Awards με πέντε Silver Awards. Τέλος, η Celestyal Cruises είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρουαζιέρας (CLIA Ευρώπης). Το λογότυπο της Celestyal επικαλείται τη θάλασσα, τον ήλιο και τον άνεμο. Αντανακλά τη δέσμευση της εταιρείας με τις Ελληνικές της ρίζες και την υποστήριξή της στην οικονομία και την προστασία του κάθε προορισμού που επισκέπτεται. Be different. Live the Authentic. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: CelestyalCruises.com.

Facebook: https://www.facebook.com/CelestyalCruises

YouTube: http://www.youtube.com/user/CelestyalCruises

Google+: http://plus.google.com/u/1/+celestyalcruises

Twitter: @celestyalcruises ● Pinterest: http://pinterest.com/celestyalcruises

Instagram: celestyalcruises ● Foursquare: https://foursquare.com/v/celstyal-cruises

 

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις