Κλείστε τώρα το εισιτήριό σας με COSMOTE DEALS for YOU και κερδίστε δώρο την επιστροφή σας!

35 προορισμοί σας περιμένουν και φέτος το καλοκαίρι!

Η προσφορά ισχύει για πελάτες COSMOTE σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. 

Είναι απλό!

Αν είστε συνδρομητής ΟΤΕ ή COSMOTE, στέλνετε κενό SMS στο 19019 (€ 0,50/SMS).

Λαμβάνετε ένα μοναδικό ψηφιακό κωδικό τον οποίο εξαργυρώνετε για τον προορισμό της επιλογής σας, και παίρνετε δωρεάν το εισιτήριο της επιστροφής (ισχύει και για μοτοσυκλέτες και για οχήματα).

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν όλοι οι προορισμοί που εξυπηρετεί η HELLENIC SEAWAYS και όλα τα σημεία έκδοσης εισιτηρίων (online booking, τηλεφωνικό κέντρο 210 4199000 με πιστωτική κάρτα και συνεργαζόμενα πρακτορεία) 

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα δρομολόγια είναι πιθανόν να αλλάξουν, οπότε πάντα να ελέγχετε τα δρομολόγια που ισχύουν πριν προχωρήσετε σε κράτηση. 

Γενικοί όροι προσφοράς

 1. Το πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU ισχύει από 18/5 έως 30/9/2016 και για επιστροφές Τρίτη – Σάββατο (όχι Κυριακή και Δευτέρα).
 2. Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς  παρέχονται στους επιβάτες που  αγοράζουν ταυτόχρονα τα εισιτήρια αναχώρησης τους για τους προορισμούς που έχει ορίσει η εταιρεία ότι ισχύει η προσφορά.
 3. Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς ισχύουν στην Οικονομική θέση, για περιορισμένο αριθμό θέσεων και συγκεκριμένα δρομολόγια επιστροφής. Είναι ατομικά, ονομαστικά και ισχύουν μόνο για το ταξίδι της επιστροφής από τον προορισμό επιλογής και τον ίδιο τύπο πλοίου, π.χ. επιβάτης που ταξιδεύει από το λιμάνι του Πειραιά προς το λιμάνι της Σύρου με ταχύπλοο πλοίο θα επιστρέψει με το δωρεάν εισιτήριο της προσφοράς με ταχύπλοο πλοίο μόνο από το λιμάνι της Σύρου.
 4. Οι επιβάτες θα μπορούν στέλνοντας κενό SMS στο 19019 (€0,50/SMS) να λαμβάνουν ένα μοναδικό ψηφιακό κωδικό με τον οποίο θα πραγματοποιούν αγορά εισιτηρίων για το πρόγραμμα της προσφοράς με τους παρακάτω τρόπους:

   

   

  • με την χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω του on-line συστήματος κρατήσεων από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας www.hsw.gr
  • με την χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας στο τηλ. 210 4199000.
  • στο κεντρικό εκδοτήριο της Hellenic Seaways (Άστιγγος 6, Πλ. Καραϊσκάκη,    Πειραιάς).
  • σε όλα τα συνεργαζόμενα με την εταιρία Τουριστικά γραφεία-Πρακτορεία.
 5. Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς δεν μπορούν να μετατραπούν σε εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας (open), δεν αλλάζουν και δεν αντικαθίστανται.
 6. Κεντρικά Λιμάνια αναχώρησης ορίζονται τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας, του Λαυρίου, της Θεσσαλονίκης, του Ηρακλείου Κρήτης, του Βόλου, του Αγ. Κων/νου Φθιώτιδας και της Καβάλας.
 7. Ημερομηνίες που εξαιρούνται από την προσφορά: 22/8 έως 28/8/2016.

Κάντε κλικ για συνεργαζόμενα πρακτορεία.:

Αναλυτικοί Όροι Συμμετοχής:

COSMOTE Κινητή

COSMOTE Σταθερή