Σάββατο 21 Ιουλίου 2018, 05:11

Ολοκληρώθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της HELLENIC SEAWAYS.Εξελέγη και συγκροτήθηκε σε σώμα τo νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Κατά τη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της HELLENIC SEAWAYS, στην οποία παρευρέθησαν μέτοχοι που εκπροσωπούν το 96,22% του μετοχικού κεφαλαίου, εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία  όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης. Παράλληλα, η ετήσια γενική συνέλευση της HELLENIC SEAWAYS εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με τριετή θητεία, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα και αποτελείται από τους εξής:

 

Πρόεδρος: Κληρονόμος Κωνσταντίνος     

Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Αγαπητός Αντώνιος

Β’ Αντιπρόεδρος: Παπαϊωάννου Γεώργιος

 

Μέλη:

Αγγελιδάκης Σταύρος

Βασιλοκωνσταντάκης Γεώργιος

Κληρίδης Τάκης

Κορρές Αλκιβιάδης – Ιωάννης

Λιακόπουλος Γεώργιος

Λοϊζίδης Κωνσταντίνος

Σαρλής Μιχαήλ

Στεριώτη – Καλλίτση Θεανώ

 

Ο κ. Αντώνης Αγαπητός, Διευθύνων Σύμβουλος, μετά την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, δήλωσε: “Ευχαριστώ όλους τους μετόχους που παρέστησαν στη Γενική Συνέλευση και επιβεβαίωσαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στην Εταιρεία και τη διοίκηση. Συγχαίρω και καλωσορίζω τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο απαρτίζεται από έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη του τραπεζικού και ναυτιλιακού χώρου. Μαζί θα συνεχίσουμε την ανοδική πλέον πορεία της HELLENIC SEAWAYS”.

Συντάκτης: gsoult

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις