Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018, 07:30

Συνάντηση της INTERMEPA στην Αθήνα την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος – 5 Ιουνίου 2016Oι Ενώσεις Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (MEPAs), μέλη της INTERMEPA, θα γιορτάσουν μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, την Κυριακή 5 Ιουνίου, στη συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα με αφορμή τη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια 2016» και θα φιλοξενήσει ο κ. Γιώργος Τσαβλίρης, Πρόεδρος της CYMEPA και της INTERMEPA.

Θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από την AUSMEΡA στην Αυστραλία, CYMEPA στην Κύπρο, HELMEPA στην Ελλάδα, NAMEPA στις ΗΠΑ και TURMEPA στην Τουρκία.

Κατά τη συνάντησή τους, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν πληροφορίες για τις δραστηριότητες τους και να εξετάσουν τρόπους για την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των MEPAs με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων για την ανάγκη να προστατέψουμε τις θάλασσες και τους ωκεανούς του πλανήτη μας.

 

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις