Τρίτη 17 Ιουλίου 2018, 11:05

H N-KOM επισκευάζει τα τάνκερ της Samos SteamshipΤα Posidonia φαίνεται πως αποτελούν γερές βάσεις μεταξύ ναυτιλιακών εταιρειών σε ολόκληρο τον κόσμο αφού ανοίγουν νέα πεδία συνεργασιών.

Δύο μήνες μετά την λήξη τους οι συνεργασίες που κλείστηκαν αρχίζουν να αποφέρουν καρπούς.

Ένα από τα deals είναι αυτό της Nakilat-Keppel Offshore Marine (N-KOM) με την Samos Steamship Company .

Η Ελληνική ναυτιλιακή μεταφορική εταιρία βρίσκεται ήδη ανάμεσα στους πελάτες της Ν-ΚΟΜ, με αρκετά από τα τάνκερ της να έχουν επισκευαστεί μέχρι στιγμής από την Ν-ΚΟΜ.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Ν-ΚΟΜ, η οποία αποτελεί κοινοπραξία μεταξύ της μεταφορικής εταιρίας LNG Nakilat με έδρα το Κατάρ και της εταιρίας κατασκευής γεωτρυπάνων και επισκευής πλοίων Keppel Offshore & Marine Ltd., θα συνιστά πλέον τις προτιμώμενες ναυπηγικές εγκαταστάσεις στη Μέση Ανατολή για τις επισκευές του στόλου της Samos Steamship Company, ο οποίος περιλαμβάνει τάνκερ και φορτηγά πλοία χύδην φορτίου συνολικής χωρητικότητας δύο εκατομμυρίων τόνων με μέση ηλικία τα 7 χρόνια.

Στρατηγική συνεργασία

«Είμαστε ικανοποιημένοι με την ενδυνάμωση της στρατηγικής συνεργασίας με την Samos Steamship μέσω της σύναψης της συμφωνίας για τον στόλο, και μάλιστα κατά τη διάρκεια μιας από τις μεγαλύτερες διεθνείς ναυτιλιακές διοργανώσεις της χρονιάς. Η Nakilat έχει μια μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία με Ελληνικές ναυτιλιακές εταιρίες, όπως η Maran Gas Maritime, και προσδωκούμε την συνεχιζόμενη στήριξη από τους Έλληνές και διεθνείς πελάτες μας ώστε να μεγαλώσει η φήμη του Κατάρ ως πρωτεύων και διακεκριμένο ναυτιλιακό κέντρο στην περιοχή», δήλωσε ο διευθυντής της Nakilat Eng., Abdullah Fadhalah Al Sulaiti.

Αναστάσιος Τζαμουράνης: Ικανοποιημένοι με την υψηλή ποιότητα και τις έγκαιρες επισκευές των τάνκερ

Παράλληλα, ο διευθυντής της Samos Steamship Company Αναστάσιος Τζαμουράνης δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την υψηλή ποιότητα και τις έγκαιρες επισκευές των τάνκερ μας από την Ν-ΚΟΜ όλα αυτά τα χρόνια και μας χαροποιεί που επεκτείνουμε ακόμα περισσότερο τη συνεργασία μας με αυτήν την συμφωνία».

dealnews.gr

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις