Τρίτη 17 Ιουλίου 2018, 10:58

Nεα 48ωρη πανελλαδική απεργία απο την ΠΝΟ για όλες τις κατηγορίες πλοίων με προοπτική κλιμάκωσηςH Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, στην  συνέχεια του  από 29 Δεκεμβρίου 2016 δελτίου τύπου με  το οποίο και ανακοίνωνε την  απόφασή της για την πραγματοποίηση πανελλαδικής 48ωρης προειδοποιητικής  απεργίας, για τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των ναυτικών με προεξάρχοντα τα θέματα  του  ασφαλιστικού και φορολογικού, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων με  προοπτική κλιμάκωσης, κατά  την  σημερινή  συνεδρίασή της, και  αφού έλαβε υπόψη της την αδιάλλακτη  και  ανυποχώρητη  θέση  της  Κυβέρνησης, αποφάσισε  να κλιμακώσει τον  αγώνα  της  με  την  πραγματοποίηση νέας 48ωρης  πανελλαδικής απεργίας για  όλες τις  κατηγορίες  πλοίων που  θα αρχίζει την 06.01 ώρα  της  4 Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Κυριακή και θα  λήγει την 6 Δεκεμβρίου 06.00 ημέρα Τρίτη και ώρα 06:00, με προοπτική κλιμάκωσης, οπότε και ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΒΟΥΣ και δεν θα εκτελεστεί κανένα να δρομολόγιο.

 

Ταυτόχρονα αποφάσισε την πραγματοποίηση Παν-Ναυτικής, Πανεργατικής συγκέντρωσης, εν ενεργεία και συνταξιούχων, την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11 π.μ. στο χώρο έμπροσθεν της εκκλησίας του Αγίου Διονυσίου και στη συνέχεια πορεία στο Υπουργείο.

 

Η Διοίκηση της ΠΝΟ εκφράζει τις ευχαριστίες της στα πληρώματα, τα οποία και συμμετείχαν δυναμικά και μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση και τους καλεί όπως με την ίδια θέρμη και αγωνιστικότητα συνεχίσουν και στη νέα απεργία.

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις