Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, 12:53

Τα Πρωτοχρονιάτικα Ζακυνθινά Κάλαντα στo Fior Di LevanteΖακυνθινά κάλαντα και ευχές, γέμισε το σαλόνι του βραβευμένου πλοίου Fior di Levante που ανήκει στην ομώνυμη ναυτιλιακή εταιρία Levante Ferries.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ενώ το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο των 4.15 μ.μ. από την Κυλλήνη προς τη Ζάκυνθο, η εταιρία φιλοξένησε (όπως πάντα) τους Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος, οι οποίοι επέστρεφαν από την Αθήνα και το προεδρικό Μέγαρο, αφού λίγες ώρες νωρίτερα έψαλλαν τα Ζακυνθινά Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου οι Τραγουδιστάδες έψαλλαν τα υπέροχα ζακυνθινά κάλαντα, ευχόμενοι καλά ταξίδια και καλή χρονιά στον καπετάνιο, το πλήρωμα και στην Ζακυνθινών συμφερόντων εταιρία του Γιώργου Θεοδόση.

Σημειωτέον ότι το κεντρικό μπροστινό σαλόνι του πλοίου, έχει ως κεντρικό του θέμα την Ζακυνθινή μουσική, τις καντάδες και τον μουσικό πολιτισμό του νησιού μας.
Ετσι τα «Αρμονικά Τραγούδια» της παραμονής και τα «Ετη Πολλά», υπό τους ήχους μαντολίνου και κιθάρας… βρήκαν τον δικό τους χώρο και μάλιστα «μεσοκάναλα»!

Καλή χρονιά, καλά ταξίδια.

 

πηγή: imerazante.gr

Simos Michaloglou

Συντάκτης: Simos Michaloglou

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις

error: Content is protected !!