Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, 04:12

“ΛΑΤΩ” & “ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ”: Ζωή ξανά;

Photo by: Konstantinos Papadopoulos


Πολλοί από τους ναυτικούς και καραβολατρικούς κύκλους έσπευσαν νωρίς να θεωρήσουν πως το επόμενο ταξίδι του "ΛΑΤΩ" θα είναι και το τελευταίο του, για κάποιο διαλυτήριο της Άπω Ανατολής.

 

Όμως άλλα σχέδια φαίνεται να έχει η εταιρεία του, SEAJETS, για το "πάλαι ποτέ" ιστορικό αρχοντοβάπορο της ANEK, που αποτελούσε πριν από μερικές δεκαετίες τη ναυαρχίδα του στόλου της!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η SEAJETS θεωρεί το πλοίο όχι μόνο επισκευάσιμο αλλά και αξιοποιήσιμο! Αξιοποιήσιμο για τη γραμμή Χίου – Μυτιλήνης.

Ο χρόνος θα δείξει αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες. Όμως η γραμμή με ένα αναγεννημένο "ΛΑΤΩ" θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως ως προς τα φορτηγά.

 

Ευοίωνα όμως είναι τα πράγματα και για το έτερο ποστάλι που έχει αγοράσει η SEAJETS από την ANEK, το "ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ", το οποίο έχει και αυτό χαρακτηριστεί από τη νέα του εταιρεία ως "επισκευάσιμο"!

 

Οπότε να ευχηθούμε να ξαναδούμε και τα δύο καράβια να ταξιδεύουν επισκευασμένα και αναγεννημένα, καθώς λόγω των δύσκολων εποχών που διανύουμε, έχουν μειωθεί δραματικά τα ελληνικά επιβατικά πλοία, τόσο από τις θάλασσές μας, όσο και από το πρώτο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά.

 

 

Simos Michaloglou

Συντάκτης: Simos Michaloglou

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις