Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, 02:39

Παράσταση διαμαρτυρίας της ΠΕΝΕΝ στον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης και στον Διοικητή του ΕΦΚΑΜε πρωτοβουλία της ΠΕΝΕΝ και την συμμετοχή και άλλων οργανώσεων θα πραγματοποιηθεί στις 15/3/2017 μαζική παράσταση διαμαρτυρίας εν ενεργεία και συνταξιούχων Ναυτεργατών στον ΕΦΚΑ.

Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Διοικητή του Υπερταμείου στις 12 το μεσημέρι ενώ στην συνέχεια έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Αναστάσιο Πετρόπουλο.

Κεντρικά ζητήματα που θα προβληθούν σε αυτήν την αγωνιστική παρέμβαση είναι η κατάργηση του αντιασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου 4387/2016, η διατήρηση της αυτοτέλειας του ΝΑΤ και των άλλων Ταμείων, το ξεμπλοκάρισμα των προσωρινών συντάξεων και η επαναχορήγησή τους προς τους δικαιούχους Ναυτικούς καθώς και η άμεση καταβολή των εφάπαξ παροχών που εκκρεμούν για πολλά χρόνια.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ καλεί τους εν ενεργεία και συνταξιούχους Ναυτεργάτες να πλαισιώσουν και να στηρίξουν με την συμμετοχή τους την παράσταση διαμαρτυρίας της ΠΕΝΕΝ.

Σημείο συνάντησης: ΕΦΚΑ Αγίου Κωνσταντίνου 8 Αθήνα στις 15/3/2017 στις 12 το μεσημέρι.

 

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

arxipelagos

Συντάκτης: arxipelagos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις