Παρασκευή 20 Απριλίου 2018, 02:31

Επίσκεψη του Προεδρείου του ΣΕΕΝ στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ Α.Ε.Από αριστερά: η κα Μπαμπουλάκη Χ. (Deputy Manager Τμ. Στρατηγικού Σχεδιασμού και Μάρκετινγκ ΟΛΠ ΑΕ), ο κ. Δεπάστας Γ. (Ταμίας ΣΕΕΝ), ο κ. Καβαλιέρος Ν. (Μέλος Δ.Σ. ΣΕΕΝ), η κα Ρήγα Θ. (Manager Τμ. Στρατηγικού Σχεδιασμού και Μάρκετινγκ ΟΛΠ ΑΕ),  ο κ. Πρωτοπαπαδάκης Σπ. (Μέλος Δ.Σ. ΣΕΕΝ), ο capt. Fu Chengqiu (Δ/νων Σύμβουλος ΟΛΠ ΑΕ), ο κ. Αγαπητός Αντ. (Αντιπρόεδρος ΣΕΕΝ), και ο κ. Σακέλλης Μ. (Πρόεδρος ΣΕΕΝ).                                                                                                                                         

 

                                                                                                                                                             Πειραιάς, 11.04.2017

    
                                                                                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
 
    
To Προεδρείο του ΣΕΕΝ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Σακέλλη επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ και είχε συνάντηση γνωριμίας και συνεργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Capt. Fu και στελέχη της νέας Διοίκησης και του Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Μάρκετινγκ του Οργανισμού.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, υπήρξε ανοιχτή συζήτηση για τα θέματα της επιβατηγού ναυτιλίας και έγινε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους εκατομμύρια επιβάτες που χρησιμοποιούν κάθε χρόνο τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις του λιμένος Πειραιώς. Επίσης διαπιστώθηκε η κοινή βούληση των δύο πλευρών για τη περαιτέρω ανάπτυξη του επιβατικού λιμένα Πειραιά και συμφωνήθηκε να κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις, οι οποίες θα στοχεύουν στην καλύτερη αξιοποίηση των λιμενικών εγκαταστάσεων και υπηρεσιών προς όφελος των χρηστών του λιμένος.

 

Simos Michaloglou

Συντάκτης: Simos Michaloglou

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις

error: Content is protected !!