Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, 06:38

Νέα σημαντική διάκριση για την IONIAN GROUP

Photo by: Simos Michaloglou


Την Τρίτη 11 Απριλίου η Κ/Ξ Ionian Group βραβεύτηκε από τη SAP Hellas στα Quality Awards 2016, στην κατηγορία «Fast Delivery», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για την άρτια, γρήγορη και απόλυτα επιτυχημένη υλοποίηση της εφαρμογής SAP για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της.

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή SAPεξυπηρετεί τις λειτουργίες της κοινοπραξίας σε ό,τι αφορά την Οικονομική και Ελεγκτική Διαχείριση (CO), τη Διαχείριση Υλικών (MM), τις Πωλήσεις και τη Διανομή, την Κοστολόγηση, τη Διαχείριση Έργων (PS), τον Ποιοτικό Έλεγχο (QM), τη Διαχείριση Σχέσεων με τους Πελάτες (CRM) και τη Διαχείριση Σχέσεων με τους Προμηθευτές (SRM). Επιπλέον βοήθησε στην ψηφιοποίηση εγγράφων και στη δημιουργία του ηλεκτρονικού αρχείου της κοινοπραξίας.

Η εν λόγω βράβευση αποτελεί μία ακόμη σημαντική διάκριση για την Ionian Group, αυτή τη φορά από την πλέον αναγνωρισμένη εταιρεία λογισμικού στην Ευρώπη. Η Ionian Group χρησιμοποιεί τα πλέον καινοτόμα εργαλεία σε όλους τους τομείς, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει στους ταξιδιώτες και στους συνεργάτες όχι μόνο ασφαλή μεταφορά με υπερσύγχρονα πλοία, αλλά και υπηρεσίες τεχνολογίας μοναδικές για την ελληνική ακτοπλοΐα. 

Simos Michaloglou

Συντάκτης: Simos Michaloglou

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις

error: Content is protected !!