Πέμπτη 26 Απριλίου 2018, 04:55

ΝΕΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ KEFALONIAN LINES ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ

Photo by: Simos Michaloglou


Με νέα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των ντόπιων επιβατών αλλά και των τουριστών που έχουν ξεκινήσει να έρχονται οδικώς και ακτοπλοϊκώς στο νησί μας, αρχίζει την περίοδο του Πάσχα η εταιρεία  “Kefalonian Lines”, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες ότι η Κεφαλόνιτη εταιρία, θα πάρει λιγότερα δρομολόγια απ΄ αυτά που είχε στην ακτοπλοϊκή γραμμή Ζακύνθου — Κυλλήνης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Υπουργείο Ναυτιλίας, η εταιρεία “Kefalonian Lines” εξασφάλισε το πρώτο δρομολόγιο κάθε πρωί αλλά και δρομολόγια για το μεσημέρι και το απόγευμα ώστε να είναι σε θέση να ικανοποιήσει τους πελάτες της ακτινωτά στη διάρκεια της ημέρας. 
Τα εν λόγω δρομολόγια τίθενται σε ισχύ από αύριο Κυριακή των Βαΐων και θα εκτελούνται όλο το καλοκαίρι και την τουριστική περίοδο.

Οι αναχωρήσεις από το λιμάνι της Ζακύνθου θα γίνονται τις εξής ώρες: 04:00 τα ξημερώματα, 07.30 το πρωί, 11.15 το πρωί, 16:00 το απόγευμα.

Οι αναχωρήσεις από το λιμάνι της Κυλλήνης θα γίνονται τις εξής ώρες: 05:45 τα ξημερώματα, 09.15 το πρωί, 14:00 το μεσημέρι, 20:00 το βράδυ.

Παράλληλα η εταιρία συνεχίζει τις εκπτώσεις της στα εισιτήρια επιστροφής.

 

ermisnews.gr

Simos Michaloglou

Συντάκτης: Simos Michaloglou

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις

error: Content is protected !!