Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, 12:25

ΓΡΑΜΜΗ ΚΥΘΗΡΩΝ: Ο διαγωνισμός κηρύχτηκε άγονος! Θα συνεδριάσει εκτάκτως το Σ.Α.Σ.

Photo by: Simos Michaloglou


Καμμία εταιρεία δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον στην προκήρυξη του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς ο φάκελος της EUROPEAN SEAWAYS κρίθηκε ανεπαρκής διότι δεν κατατέθηκαν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, οπότε ο διαγωνισμός κηρύχτηκε άγονος!

 

Γράφει ο κ. Στράτος Χαρχαλάκης – Δήμαρχος Κυθήρων:

“Εντός των επομένων ημερών θα συνεδριάσει εκτάκτως το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ), το οποίο θα λάβει απόφαση για τροποποίηση των δρομολογιακών γραμμών επί τη βάσει των προτάσεων του Δήμου μας.

Θα ακολουθηθεί η διαδικασία της απευθείας ανάθεσης εκτέλεσης πλόων μέχρι τη λήξη της δρομολογιακής περιόδου (31/10).

Μοναδική ενδιαφερόμενη εταιρεία είναι η νεοσύστατη ΑΒΛΕΜΩΝΑΣ Ν.Ε. με έδρα των Αβλέμωνα Κυθήρων, η οποία από έχει ήδη αποκτήσει το Ε/Γ-Ο/Γ ΙΟΝΙΣ. Η Εταιρεία ανήκει στους πλοιοκτήτες του Ε/Γ-Ο/Γ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ.

Αύριο οι ενδιαφερόμενοι πλοιοκτήτες θα έχουν συναντήσεις στο Υπουργείο Ναυτιλίας για την συζήτηση σειράς γραφειοκρατικών και διοικητικών ζητημάτων που πρέπει να επιλυθούν πριν την διαδικασία απευθείας ανάθεσης και έναρξης εκτέλεσης πλόων, που λόγω των πολλών απαιτήσεων της νομοθεσίας και των γραφειοκρατικών διαδικασιών ενδέχεται να διαρκέσει έως μερικές εβδομάδες.”

Simos Michaloglou

Συντάκτης: Simos Michaloglou

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Σχετικές ειδήσεις